Mi a véleményetek a lenti ábráról?
a vallásos baromságok közül nem mindegyik az amit beirtak.
A Csodák amiket a Biblia tartalmaz megtörténtek, ha hiszik ha nem
Az ima fontos hogy jó kapcsolatba legyél a Teremtőddel,
az angyalok létező szellem teremtmények
a Többit Én sem tartom helyesnek
pöttyet negatív vagy kérdező :D
...és valószínű azok közé sötét babonások közé tartozol, akik azt HISZIK a tudomány, kivált az evolúciós elmélet meg az ősrobbanás) majd megoldja a TE személyes problémáidat, a téged érő tragédiákat, és végső fokon a TE HALÁLODAT.
Az a véleményem, hogy maga a diagram a baromság, valaki okosabbnak képzeli magát mindenkinél.
(Hogy mást nem mondjak, az akupunktúrát például orvostudományi egyetemeken is tanítják.)
Én csak megosztottam ezt az ábrát, azt nem írtam hogy egyet értek e vele vagy sem. Én is aktív hittel rendelkező azaz hívő ember vagyok. Igaz számításba vettem hogy páran nekem eshetnek.
#5 El kell hogy keserítselek, ugyanis nincs hitem a tudományban. Mivel az nem hit kérdése. Ott feltételezel, értelmezel, tényeket állapítasz meg de nem hiszel. Persze elsőre ez furcsán hangzik de igaz hogy a tudomány nem jó hitpótló. Ellenben megérthetjük vele hogyan működik a világunk, a személyes problémákat és a tragédiákat nem tudom hogy hoztad így össze a témához de gratulálok hozzá.
"A Csodák amiket a Biblia tartalmaz megtörténtek, ha hiszik ha nem "
Persze-persze :) Honnan tudod, ott voltál? Jaa, hogy egy kétezer éve összeállított könyv ír róla? Tényleg, akkor már tuti csak is úgy lehetett.
"Az ima fontos hogy jó kapcsolatba legyél a Teremtőddel, "
Nem, az ima azért fontos, hogy meggyőzd magadat olyan dolgokról, elmélyíts magadban olyan tévképzeteket, amiket egyébként el sem hinnél.
"az angyalok létező szellem teremtmények "
Jah, a te fejedben talán. Meg annak a fejében, aki kitalálta őket. Meg azoknak a fejében, akik minden marhaságot képesek bekajálni, amit mások mondanak nekik.
"a Többit Én sem tartom helyesnek"
És miért nem? Mi alapján szelektálsz, hogy mit hiszel el és mit nem? Amelyik tetszik, azt elhiszed, amelyik meg nem, azt nem? Vagy hogyan működik ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!