A Hit Gyülekezete melyik pártot favorizálja?
Nemrég volt már ez a kérdés, mentek rá válaszok is. Igaz, pont nem a hitgyülisektől:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
A hitgyüli nem lett történelmi egyház, ahhoz több száz éves múlttal kéne rendelkezniük :) A hitgyüli csak a szimpla egyházi státuszt kapta meg, de nem túl hálásak érte és nincsenek jóban a fidesszel.
Tényleg volt ilyen kérdés, amikor felvettem, nem láttam. Viszont végigolvastam, nem lett megválaszolva rendesen.
Ami történelem, és tény: SZDSZ, Bokros-féle MDF. Nekik kopogtató cédulát is gyűjtöttek.
De pl. 2014-ben gyűjtöttek valakinek aláírásokat, vagy belső rendezvényeiken/alkalmaikon előnyben részesítettek, javasoltak valamely pártot?
Köszönöm a válaszokat. Találgatások viszont nem érdekelnek.
Az is válasz, hogy most nincs preferált párt, mint anno az SZDSZ. De valóban így van? Hitesek válasza érdekelne főleg, vagy aki őket komolyan kutatja.
Meglepne, ha a hitesek válaszolnának. Amikor az szdsz-t támogatták, és az egész ország tudta ezt, a hitesek ezt akkor is tagadták, vagy kitértek a válasz elől. :)
A hitgyülis rokonaim és munkatársaim most is azt állítják, hogy a gyüli nem politizál, de mégis mindegyikük arra akart rábeszélni, hogy szavazzak a Gyurcsányra :D
A hitgyüli mindig is a bolsevik gyökerű baloldali pártokat támogatja. Nézzétek meg az ATV-t ami németh sanyi magán TV-je. Egy igazi liberál bolsevik kommunista TV. Erre mondja Jézus, hogy ha egy ház önmagával meghasonlik.....
Mert mi köze a hívőnek a hitetlenhez. Mi köze egy gyülekezetnek aki Krisztus nevére hivatkozik a marxismushoz vagy az illuminátusokhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!