Tényleg van "tapizónap" valamelyik egyház szervezésében?
ez már annyira lerágott csont...
természetesen egy idióta lejáratási kísérlet, ált. kisegyházakkal kapcsolatban terjesztik
szánalmas
Nem tudom de belépek! :)
Tudod milyen a tapizó est a románoknál?
Mindenki bemegy egy nagy terembe.
Lekapcsolják a villanyt.
Mindenki levetkőzik.
Majd mindenki éberen őrzi a ruháját, hogy el ne lopják! :D
Nincs. Csatlakozom az elsőhöz. Ez egy ezeréves lejárató kísérlet. Egyébként én konkrétan a Baptista egyházzal kapcsolatban hallottam és azt is elmondhatom neked, hogy onnan eredt a pletyka, hogy a pártállami időkben a bemerítést este tartották zárt ajtók mögött mivel ez elvileg tilos és büntetendő volt.
Mellesleg tíz éve vagyok ennek az egyháznak azóta már egy csomó olyan embertől hallottam ezt a hülyeséget akik soha be nem tették a lábukat egyetlen istentiszteletre sem.
A hívő emberek sokkal komolyabban veszik a hűséget, nem tesznek ilyent.
Nem tudom kinek nagyobb az intelligenciája, aki ezt kitalálta, vagy aki ezt elhiszi. Szerintem is szánni valóak akik képtelenek elképzelni, hogy vannak emberek, akiknek nincs szükségük se tudatmódosító szerre, sem másra, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. És el nem tudom képzelni mi pluszt adhatna az életemben, ha egy sötét teremben kedvemre fogdoshatnék másokat. Én nem azért nem csalom meg a feleségem, mert tiltja a Biblia. Amikor a feleségemnek igent mondtam, minden más lánynak nemet.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Higgyél Jézusban tesó! Lelked rajta, én nem így gondolkodok, de mások vagyunk. :)
Viszont a tapizóest nem feltétlenül kell hogy hülyeség legyen.
A dávidiak szektájában (Vaco Texas) például annakidején, minden nő aki belépett, alapból a vezető ágyasa lett, és még a belépett férjükkel sem feküdhettek le. A vezetőnek szültek gyereket, más férfinak nem lehetett hozzá közük.
Ennyi erővel bármi előfordulhat!
Egyes sátánista szektákban ma is bemutatnak emberáldozatot titokban, de ha a kérdés úgy szól, melyik egyházban áldoznak fel ma is embereket, akkor a válaszom az, hogy egyikben sem.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Én is hallottam ilyen pletykákat, de még ennél hajmeresztőbbeket is.
Bizonyára vannak olyan közösségek, ahol zajlanak hasonló tevékenységek, de kétlem, hogy magát kereszténynek tartó gyülekezet ilyent tenne.
02-13 16:38:
A sátánisták soha nem csinálnak emberáldozatot, sőt az állatok meggyilkolása is bűn náluk, nézz utána legközelebb mielőtt hülyeséget írsz. A legrondább dolog amit hirdetnek az a bosszú a megbocsátással szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!