Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények, Sátánisták ti...

Keresztények, Sátánisták ti ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem magáért beszél a dolog...hogy ki a rossz igazából :)

2014. dec. 25. 07:25
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
:D egyszerűen csak egy elmebeteg állat vagyok :D
2014. dec. 25. 11:21
 12/24 anonim ***** válasza:
29%

Keresztényként azt, ez már egy elavult fals érv, amit már nem is divat idézni... A Biblia szerint a bűn zsoldja a halál = ha valaki elkövet valamilyen bűnt, akkor meg kell halnia. Sátán ezt természetesen nagyon jól tudja, ezért jön elő a kísértéseivel, hogy törvényszegésbe vigye az embert, és ennek következményeként előbb-utóbb végre legyen rajta hajtva az ítélet.

Tehát valójában Sátán áll a dolgok hátterében, ő mozgatja a szálakat. Egy szemléltető példa: Jel 13-ban olvasunk egy vadállatról, ami az apokaliptikus irodalom és a történeti háttér tanúsága szerint egyértelműen Rómát jelképezi. Róma sok kegyetlenséget követett el a történelemben, - a keresztények - ellent is, az Ige pedig leleplezi ugyanebben a fejezetben, hogy Sátán állt Róma mögött, mint a nagy inspirátor.

2014. dec. 25. 11:45
 13/24 anonim ***** válasza:
22%
Egyébként még valami: Kiszakítani Igéket a szövegkörnyezetből, és önmagukban értelmezni, ahogyan a "szabadgondolkodók" teszik, -->szintén Sátán módszere. A Máté 4-ben Sátán pontosan ezt tette Jézus megkísértésénél. Kiragadott egy igét a 91. zsoltárból, és önmagában értelmezte...
2014. dec. 25. 11:51
 14/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért minden kereszténynek üzenem, hogy gondolja végig a vallást, ne csak a jó részét mert főként rossz
2014. dec. 25. 12:41
 15/24 anonim ***** válasza:

@Kérdező

Az üzeneted azért fölösleges, mert nem ismerd a kereszténységet, sőt valószínű még azt a történelmi korszakot sem, amiben megszületett. A te ismereteid mindössze a kritikai oldalakra alapulnak, nem pedig a teológiai és a történelmi valóságokra.

2014. dec. 25. 14:58
 16/24 anonim ***** válasza:
18%
az utolsó két hozzá szóló is jó válaszokat adott,
2014. dec. 25. 15:07
 17/24 anonim ***** válasza:
Én ugyan ateista vagyok, de nem tartom etikus dolognak a szeretet ünnepén egy ilyen provokatív, a feleket egymásnak ugrasztó kérdést feltenni.
2014. dec. 26. 10:45
 18/24 anonim válasza:

A keresztények több 1000 ártatlan embert öltek meg az inkvizíció-jukkal ugyhogy a zsoldja is mehet nekik

a keresztény vallás elveszi az emberektöl a tudást azt a tudást amivel a lélek istenné fejlödhet

Ezzel akadályozzák meg sátán atyánk munkáját az emberiség felett hogy az embereket az istenek szintjére fejlessze.

a keresztények mint a birkák szegények akiket úgy rángatnak egy madzagon ahogy csak akarnak

2015. jan. 4. 00:52
 19/24 anonim válasza:

Először is nem megölte hanem magához hívta az embereket mivel nem létezik olyan,hogy halál!

Másodszor azoknak az embereknek ez volt a feladata elvégezték,meghaltak és meg is foglyák kapni jutalmukat a túlvilágon.(Amit magad teremtessz meg és ha sátánista vagy akkor tényleg létezik pokol mivel megteremted magadnak életedben)

2015. jan. 4. 02:24
 20/24 anonim válasza:
Ja és én nem vagyok keresztény én abban hiszek amit láttam,éreztem.(Utolsó)
2015. jan. 4. 02:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!