Ezt kérte volna Jézus?
Figyelt kérdés
"Háztartásonként 67 ezret költünk ajándékokra De ezen felül még 45 ezer forintot adunk ki szaloncukorra, fára, egyebekre."2014. dec. 2. 15:17
11/12 anonim válasza:
filoszgod
Jézus azt mondta,hogy kövessük,és eljuthatunk oda,ahova ő.Imádatról nem tudok.Ha Jézus ilyet várna el,különb és bölcsebb lenne-e bármelyik hatalommániás földi uralkodótól?
12/12 anonim válasza:
Lehet, hogy ezt kérte, de minden apokrifot nem olvastam még.
Egyébként a híradóban mindig ételosztásos-éhezőgyerekes filmek vannak. Tehát ez egy átlagolt szám amit írtál. Van 10 millió Magyar, ebből 9 millió szegény(nyuggerek, meg küszöbrágók, munkanélküliek), aki 5-10ezret költ, a maradék 1 milla meg milliókat. Hasraütöttem csak. Én 2500-at költöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!