Pokolban fogják-e végezni a földönkívüliek?
Szinte egészen biztos, hogy léteznek a Földön kívül is értelmes civilizációk, még ha a világegyetem irdatlanul is nagy és számunkra jelenleg nem éppen elérhető közelségben.
A Sátán pedig amilyen rossz szándékú, nyilván őket is megkísértette, és nyilván volt közülük, akik bűnbe is estek, akár mint itt a Földön rögtön már a legelején is, Ádám és Éva.
A Biblia viszont egy szót sem ír arról, hogy Jézus eljutott volna idegen bolygókra, így joggal feltételezhető, hogy a földönkívüli galaktikus testvéreink nem hogy nem lettek meg váltva, hanem még a kereszténységről sem halottak soha.
Keresztények, nem gondoljátok ezek után, hogy Jézus nagyon rondán átvágott titeket?
Továbbá a Vatikán bankjának nem kellene-e egyházakban felhalmozott hatalmas pénzekből ökomenikus összefogással a NASA-t támogatnia, hogy az emberiség mielőbb hittérítőket indíthasson idegen bolygókra, a földönkívüliek a kárhozattól való megmentésérére?
@Kérdező
A kérdésed több pontból is hibás, de már eleve ott elcsúszik, hogy Sátán tevélenysége kizárólag a földre korlátozódik, mivel ide vettetett (Jel 12. fejezet).
"Fel tudták volna fogni azok az emberek mindazt amit ezidáig elértünk?"
Persze. Sok akkor élt ember okosabb volt, mint manapság egyesek. Aztán akik nem voltak iskolázva, azok miért nem?
Azt se felejtsd el, hogy Öveges professzor teljesen tanulatlan embereknek képes volt magas szintű fizikát tanítani, egyszerű kísérletekkel és szakszerűen, de közérthetően elmagyarázott mindent. Isten ne lett volna erre képes?
Másrészt megütötte a szemem a fenti válaszokban az, hogy a keresztény hitről sehol sem tudtak, amíg az első keresztények oda nem érkeztek. Ez szerintem komoly bizonyítéka annak, hogy az egész kereszténység kitaláció, mert hogyhogy máshol nem tevékenykedett Jehova? Miért nem hallották az indiánok, az afrikaiak, a kínaiak, a japánok, az eszkimók, a dél Amerikai és az ausztrál bennszülöttek Jézusról? Talán nekik nem volt meg ugyanúgy a joguk hozzá?
Fair eljárás e ez velük szemben, ha nem is választhatták a szabad akaratuk szerint a keresztény vallást, mivel nem is hallottak róla?
Ez természetesen a földönkívüli civilizációkra is érvényes, mert azt ugyan nem tudjuk, hogy ők mit tudnak ebből, de valószínűleg szokás szerint semmit, ugyanis a Biblia annyira Föld és emberközpontú, hogy nem számol idegen értelmes lényekkel, legalább is olyanokkal, amik valóban létezhetnek is.
A bibliában ráadásul csak a nap és föld van meg a csillagok. De hol vannak a bolygók?
Ráadásul igazából azt se tudjuk,hogy mi van az eredeti bibliában,mert nincs meg.
Tehát már az egész bibliai magyarázat nekem ott bukta,hogy nincs hiteles forrása..
Minden értelmes lény ugyanazt a fejlődési utat járhatja be és ugyanúgy felmagasztosulhat. A világegyetem népei békében egy nagy nemzetté egyesülnek majd, és ott már nem fog számítani, hogy kinek az ősei melyik bolygóról jöttek.
János 10:16
"Más juhaim is vannak nekem, amelyek nem ebből az akolból valók, azokat is elő kell hoznom, és hallgatnak majd az én hangomra, és lesz egy nyáj és egy pásztor."
A jelenések könyvéből azt is tudjuk, hogy a lélekkel rendelkező nem földi lények (lelkes állatok) képviselői ott lesznek Isten legfelsőbb tanácsában. (Jelenések 4:1-11)
Kerdezo neked nagyon sok szabadidod van mi ?
:)
raersz agyalni az ufok lelki banatairol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!