Stefikoko kérdése:
Van már ilyen, vagy lenne rá igény?
Figyelt kérdés
Egy olyan körre, csoportra, ami olyan embereket fogna össze, akik gyerekkoruktól kezdve, vagy nagyon régóta vallásosak voltak (mondhatni az egyház volt a családjuk), de csalódtak az egészben és újat kezdtek, de nehezen illeszkednek be a "normális" életbe, nehezen megy nekik a régi mechanizmusok leküzdése és segítségre szorulnak?2014. okt. 5. 20:16
1/6 anonim válasza:
nem hinném hogy sok ilyen ember lenne
2/6 anonim válasza:
Nem hinném, és szerintem igény sincs rá, feleslegesnek tartom. Másokat ennél sokkal nagyobb trauma ér, minthogy "csalódtak egy vallásban", velük foglalkozik valaki? A lelkileg beteg embereknek, akik nem képesek túljutni a tudomány már kínált megoldást, vannak erre képzett szakemberek.
3/6 anonim válasza:
Felesleges, maximum unatkozó emberek időtöltése lehetne, de erre vannak jobb megoldások is.
4/6 anonim válasza:
Hozz létre facebookon egy ilyen oldalt, és meglátod mennyire kapós a téma.
5/6 anonim válasza:
Nem tudhatom, milyen csalódás történt. Valahogyan azt is furcsállom, hogy miért tudnak nehezebben beilleszkedni a normális életbe? Nem lehetséges, hogy más is van a gond mögött, nem csak az egyházban való csalódás? Szomorú, bár én nem vagyok vallásos... Objektivitást, racionalitást kívánok a megoldáshoz!
6/6 anonim válasza:
Tegyük fel, valaki hívő és hirtelen megbetegszik annyira, hogy az már gyógyíthatatlan. Istent már nem szereti és azt mondja magában nincs Isten, mert elhagyta őt. Na az ilyentől mit tudnál tanulni? Mi az amivel inspirálóan hatna a mostani életedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!