Elvakult keresztény családba születtem, vagy minden keresztény ilyen gonosz? Mi a bajuk a nézetemmel a kereszténynek?
Engem nem érdekel a kereszténység, nem hiszek istenben, de elfogadom, hogy mások igen.
Engem nem érdekel a templomba járás, Mária rádió, meg keresztény egyházasdi... Nem hiszem, hogy van egy szakállas öreg ski fentről figyeli Mit teszel, mit nem!
Én a buddhizmust preferálom!
De mindig piszkálnak emiatt!
Kötözködni tudnak, hogy miért ilyen "Ázsia egzotikus hülyeség" vonz, mikor itt van isten meg ilyen hablaty!
Semmit nem tudnak róla, de mikor meglátták, hogy a dalai Láma azt mondta, hogy nincs szívcsakra a Pilisben kiakadtak, szídták, hogy kinek képzeli magát, meg az ősi magyarok is mondták, érezték, hogy itt különleges a hely!És a dalai láma csak Ázsiát élteti!
Mi bajuk a keresztényeknek a buddhizmussal?
Mert ahogy en tudom a buddhisták nem szídják a Pápát Jézust!
Mi a baja a családomnak?
18f
A családod nem elvakult keresztény, hanem úgy tűnik, még csak nem is tudják, mi a kereszténység. Valószínűnek tartom, hogy csak azért jönnek a kereszténységgel, mert nem tetszik nekik, hogy téged a buddhizmus érdekel - úgy gondolják, hogy akkor már inkább legyél keresztény, mint buddhista. Szívcsakrával meg ilyenekkel a keresztények nem foglalkoznak.
Csak ugye, vannak emberek, akik mindent csak kritizálni tudnak... ez azonban nem vallásfüggő.
OP, neked igazad van, sajnálom hogy ilyen birka szüleid vannak (no offense)... Én nagyon nem értem hogy az emberek miért foglalkoznak a XXI században egy olyan elavult és az emberek manipulálására használt dologgal mint a vallás. Ha azt a pénzt meg energiát amit a vallásra fordítanak azt tudományra meg segélyekre fordítanák akkor lehet hogy például már felfedeztünk volna egy másik bolygót ahol van élet, vagy a rák ellenszerét vagy mittudomén.
Szóval ne hagyd magad, mostmár 18 éves felnőtt ember vagy, jogod van a saját véleményedhez, a saját hitedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!