Melyik vallás valódi? Zsidó, keresztény, mohamedán, buddhista vagy krisnás legyek?
"Tanulmanyozd sorban es alkalmazd azt amelyet igaznak tartasz. Szerintem az iszlam"
Azt a kutyafülét kolléga!Azt a pár tízezer ma is élő és holt vallást mind áttanulmányozni nem egy év lehetett.Kész könyvtárat üzemeltethetsz otthon.
Kérdező:erre a kérdésre még is mit mondjak?Te valószínüleg a terelgethetőbb embertípus agy aki csak a kitaposott ösvényeket (abból is a lankás,könnyű szerrel megérthető ösvényeket) részesíti előnyben.
Na mindegy.Legyél Pánuniverzális Zooarchinista!Olyat még úgy se láttam!
Kedves Kérdező!
Válaszd azt a vallást, amelyik szerinted az élőlények javát szolgálja, vagyis a tiszta istenszeretetet hirdeti. És ezen vallás követői is szigorúan követik azt, amit vallanak. egyet se nevezek meg a felsoroltak közül, mert bármelyik lehet. A kérdés inkább az, hogy melyik az, amelyikkel te szimpatizálsz? Innentől kezdve ez már a te döntésed.
Én például nem mondtam, hogy legyél vallásos (én sem vagyok az). És fenntartással kezelek mindenkit, aki elmondja, hogy "miért az ő vallása a tuti".
Választani úgy lehet - ahogy azt már többen leírtuk -, hogy megismerkedsz többféle vallással.
De ha neked az kell, hogy megmondják a véleményed, akkor válassz olyan vallást, ahol nem kell gondolkodni, csak HINNI.
A vallás, vagyis a vállalás, egy olyan döntés, amely alapján élni kívánod az életed. Isten egy van csak, olyan ő mint a sötétben a tábortűz. A vallások pedig olyanok mint a köré gyűlt emberek. Mindegyik másképp látja a tüzet. Ezen kívül egyik ember távolabbról vizsgálgatja másik közelebbről. Avannak amelyek pwdig teljesen a sötétségbe vesznek és vannak, akik hátat fordítanak neki és távolodnak tőle.
Nyilván mindenki célja a tűz közelében lenni, és mind magát mondja a legközelebbinek.
Neked kell eldöntened, hogy mennyire érzed magad közel istenhez. Megnézel néhány vallást, a legnagyobbakat és ha úgy érzed nem vagy elég közel, akkor írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!