Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ez mi ez a hülyeség?

Ez mi ez a hülyeség?

Figyelt kérdés

[link]

Az agyamat eldobom, komolyan mondom..... Ilyen emberek??? Azért lenne valaki gonosz, mert nem akar megfelelni ebben a hanyatló társadalomban lévő embereknek?? Ahol mindenki a külső alapján ítél meg mindent, ahol az önzetlenség szinte eltűnőben van. Annyira kiborít ez a kijelentés.

2014. jún. 8. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Most neked újdonság, hogy vannak hülye emebrek? Akkor itt az idő, hogy felismerd.

De azért Thomas Neuwirth-ből se csináljunk hőst, mert nem az.

2014. jún. 8. 21:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem újdonság, de annyira dühít, hogy az nem igaz. Ateista vagyok és Conchitát is nagyra tartom, hogy felmerte vállalni. Szerintem nekem ez soha nem fog sikerülni, főleg a családom előtt felvállalni. Transzszexuális vagyok, ezért tudom, hogy milyen nehéz lehetett neki és milyen együtt élni azzal, hogy több millió ember gyűlöl, csak azért mert így születtél. És egy istenhívő "jóember", akinek ezt még inkább el kellene fogadnia (Mert a megbocsájtás, a biblia, az Isten stb.) ilyen kijelentést tesz. Ez annyira, de annyira felháborít.
2014. jún. 8. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy nehéz, de valószínűleg neked kell majd megtalálnod azt a közösséget, ahol felvállalhatod magad.

Viszont az említett énekes nem jó példakép, hiszen ő maga nyilatkozta, hogy meleg, de nem transznemű.

[link]

2014. jún. 8. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

A vallás már eddig is röhejes volt, dolgoznak rajta, hogy még inkább azzá tegyék. Hát, csinálják!

Conchita márpedig transznemű, azon belül is transzvesztita, ellenben halvány köze sincs a transzszexuálisokhoz, ezért nem is értem, mit keres ez a kulcsszó a kérdésednél. Pláne, ha te az vagy, tudnod kéne...

2014. jún. 8. 22:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Miért kéne tudnom? A tévében egyszer transznemű énekesnőként, másszor transzszexuális énekesnőként, máshol homoszexuálisként említik. Engem az nem érdekel, hogy mégis milyen a szexuális irányultsága, csak az hogy ezt a megjelenést felmerte vállalni. Ez lehet hozzájárul, ahhoz, hogy majd egyszer én is felmerjem vállalni.
2014. jún. 8. 22:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
mi a különbség a transznemű és a transzexuális közt?
2014. jún. 8. 23:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A transznemű egy tágabb fogalom, beletartozik pl. a transzvesztita, transzszexuális, androgün, kétnemű, queer, stb.

A transzszexuális pedig az, aki úgy érzi, hogy nő, annak ellenére, hogy férfi testben van, illetve fordítva.

2014. jún. 8. 23:37
 8/10 anonim ***** válasza:
97%
Most itt a nemi identitásról beszélünk, nem a szexuális irányultságról először is. De ha te transzszexuális vagy, akkor tudnod, kéne, hogy ő nem, nem kell ehhez semmilyen híradó. (Persze az agyába nem láthatunk bele, de ha transz nő lenne, valószínűleg nem hordana szakállat...)
2014. jún. 8. 23:41
 9/10 anonim ***** válasza:
79%
Most komolyan meglepődsz a valláskárosultak agymenésén? ugyan már...
2014. jún. 13. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól tudom Conchita nem transzszexuális.

Legalábbis ő nem tartja annak magát.

Transzvesztita előadóművész,aki egyben meleg férfi.

Sokan összehasonlították Dana Internationnal-al aki tényleg transznemű.

A transzvesztita lehet amúgy heteró férfi is.

A szexualiális irányultság nem egyenlő a nemi identitással.

Az egyszerű vallásos emberek nem látnak különbséget a melegek és transzneműek között sem.

Sőt még 2 meleget sem tudnak megkülönböztetni,Nem ismerik,hogy milyen típusaik vannak.Ők csak egyszerűen azt hiszik,hogy "dugják egymást".

Azt hogy mennyire sokfajták arról fogalmuk sincs.

Aki átlagos,egyszerű az nincs tisztában azzal,hogy mások nem olyanok,mint ő.Illetve hajlamos másokat ezért okolni,vagy nem érezni azt,hogy azt hogy milyen tulajdonságaink vannak,azt nem mi döntjük el.

Az átlagos hajlamosan azt hinni,hogy az egyfajta érték,hogy ő átlagos,pedig önmagában semmi sem jelent.

Amúgy meg egyszerűen gyűlöletkeltésre jó eszközök az átlagon kívüli emberek.

Olyat nem fognak gyűlöletkeltés céltáblájává tenni,aki hasonló,mint az átlag,mert ő nem fogják gyűlölni.

És erre már nagyon régen rájöttek,már talán az ókorban is,akkor is voltak rafinált emberek.És kihasználták ezt az adottságukat.

2014. jún. 23. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!