Szerintetek hülyeség?
Figyelt kérdés
szoval, én nem magyarországon éllek (de beszélem jol a nyelvet) és gondolkoztam hogy budapestre költöznék 2-3 honapra nyáron, és budapesten dolgoznék valamit. De amugy 19 éves vagyok, szerintetek találnék munkát amiöl még a lakbért is ki tudnám fizetni? Vagy hülyeség lenne ez az egész? Amugy 4 nyelven beszélek 2 állando munkám van suli mellet, de valahogy meg probálnám ezt a dolgot.. Csak hogy van ez van melló ? albérlet egy kis lakás egy szobás ellég, milyen árban lenne?2014. máj. 27. 20:28
1/6 anonim válasza:
Őszintén: minek? Persze poénnak hangzik a 2-3 hónap, de nekem pl. 3 hónap volt viszonylag keresett diplomával egyáltalán munkát találnom. Ráadásul ennyi időre nem kapsz tisztességes albérletet, csak nagy ráfizetéssel.
2/6 anonim válasza:
Kizárt, hogy olyan munkát találj, amiből kitudod fizetni az albérletet és a rezsit, és még meg is élj belőle. Az itthoniaknak is hónapok kellenek, hogy találjanak valamilyen munkát.
Mit gondolsz, miért mennek annyian külföldre dolgozni?
Ne a Fidesz hazug dumáját hidd el.
3/6 A kérdező kommentje:
hmm ettöl féltem, de olyan szép budapest és ugy kiprobálnám hogy milyen lehet ott élni...
2014. máj. 27. 20:50
4/6 A kérdező kommentje:
de amugy milyen árban vannak az albérletek?
és mennyit lehet egy honapban kb meg keresni?
2014. máj. 27. 20:51
5/6 anonim válasza:
Kb. havi 40 ezertől vannak garzonok, és ebbe még nincs benne a rezsi (még kb. havi 20-40 ezer).
A havi kereset meg eléggé változó, de alkalmai munkával örülhetsz, ha a lakásod kifizeted. És akkor még nem ettél semmit.
6/6 anonim válasza:
Ezt így sajnos nem látom reálisnak. Nem fogsz annyit nyári munkával keresni, hogy abból egyedül albérletet fizess és megélj. Még ha nem is pénzt akarsz gyűjteni, csak egy kicsit ott élni, akkor is szinte lehetetlen. Nyáron amúgy sok magyar diák is keres munkát, így az sem lesz könnyű menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!