Miért állítják a Jehova tanui, hogy az ő szervezetük már az első században is létezett, mikor mindenki számára nyilvánvaló, hogy a 19. században alapította egy posztókereskedő?
Vidiripi
"A Gyulekezetetekben a vilagon sehol?"
Ebből is látszik hogy nincs személyes tapasztalatod. A másik dolog meg az hogy az összes gyülekezetet egy kalap alá veszed.
De igen vannak olyan gyülekezetek ahol ez gyakori dolog. De nem az összesben. S ez nem csak Jehova tanúira igaz bárhogyan is szeretné ezt el hitetni a szervezet de ez egy nagy hazugság hogy csak és kizáróla a tanúknál nincsenek ilyenek.
S a világhoz tartoznak?
Mert akkor is már dől a helyzet
"S a világhoz tartoznak?
Mert akkor is már dől a helyzet"
Mondja az, akinek a szervezete ott van a világi tőzsdén, tagja volt a világi ENSZ-nek és adja el az ingatlanait a világi személyeknek/szerveknek.
Jaj sörpocak, ezt már letisztáztuk, De Te tovább hajtogatod azt a vádat aminek a fele sem igaz.
Jehova Tanúi nem is lehetnének az ENSZ Tagja
Mert az egy Nemzetek által támogatott szervezet, és minden nemzet nem is lehet a tagja.
Ráadásul Jehova Tanúi nem egy Nemzet, és ezért sem kaphatnának tagságot, még ha akarnának sem.
s a Tőzsdéről is beszéltünk ennél fogva nem kellene tovább terjeszteni a hazugságot, el kellene olvasni az ezzel kapcsolatos válaszokat, és nem elsiklani felette
Katy Weaver
Ha már hazugságnál tartunk kedves Katy, akkor a kérdésemre is válaszolhatnál, hogy miért próbáljátok magatokat összemosni a kereszténységgel ahelyett, hogy itt az észt próbálod osztani amiből neked sem sok van...
A tanuk hogy lehetnéken keresztények mikor kitaláltak egy új istent, adtak neki egy elég gagyi nevet, sőt a bibliát is ki fordították, nem pedig le? Ráadásul az őskeresztényekhez eredeztetik magukat, de teljesen elkülönülnek a mai kereszténységtől. Hogy lehet az, hogy mind a mai napig a kereszténység egyet jelentett a mai kersztényekkel mégis szerintük két fajtája létezett kezdettől fogva: a mai kerezstények akik állítólag hazugok és a JT. Perszee. És még van képed hazugságnak nevezni az Jehovisták ellen felhozott érveket? Tanulj meg előbb logikusan gondolkodni aztán gyere vissza, itt nem látjuk szívesen a magad fajtát aki válaszolni nem tud a felhozott vádakra, mindinkább hazugságnak próbálja beállítani azokat.
Ha lenne benned egy cseppnyi tisztesség, őszintén beismernéd, hogy a felhozott vádakra nem tudsz mit mondani, de te még így is inkább követed a logikátlan hit nélküli jehovistákat, mint a józan paraszti észt(nem csoda, hisz nincs neked). Nem másokat kell hazugnak beállítani, hanem felelni a feltett kérdésekre, ami napról napra csak gyűlik!
Amit tisztáztunk az az, hogy nem figyeltél.
Az ENSZ NEM CSAK nemzeteket fogadhat be magának. Illene utána nézni.
Az Őrtorony beismerte az ENSZ tagságot azzal az indokkal, miszerint zárt könyvtári iratokat akart megtekinteni.
"s a Tőzsdéről is beszéltünk ennél fogva nem kellene tovább terjeszteni a hazugságot, el kellene olvasni az ezzel kapcsolatos válaszokat, és nem elsiklani felette "
Megint csak nem vizsgálódsz. Közgazdasági tanulmányaimat folytatom, és ha valaki, akkor én (aki nem csak úgy mondja a magáét, hanem utána is nézett) bizton állítom, hogy a nemzetközi tőzsdén, mint profillal rendelkező részvényes az Őrtorony nagyon is ott van. Az lehet, hogy nem ad és vesz részvényeket, annyira azt már nem érdekelt, de tény, hogy ott van.
Egyszer valahára, ha valami piszkálja a csőrödet Katy, akkor illene utána nézni, nem pedig piszkálódni! Ha akarod én magam linkelem be az ENSZ-es oldalakat, amik bizonyítják az igazamat, de következetlenül ne ítélkezz fölöttem, miszerint én hazugságokat terjesztek! Sőt! Ha még ez sem győz meg, akkor idézni is tudok egy Jehova Tanú társadtól, aki beismeri az ENSZ tagságot! Válassz, és én azonnal linkelek és idézek!
Akkor az illető hazudik.
ugyan is az Ensz időnként minden vallásból meghívnak képviselőket, hogy megkérdezzenek tőlük olyan dolgokat, mit látnak és mint kellene változtatni a világban.
ezért voltak néhányan az Ensz egyik szobájában és erről beszélgettek, és ott más vallások is voltak akik nem tagok csak meghívottak.
Katy Weaver
Az egyik tanú hazugsággal vádolja a másikat.
Ilyet se láttam még.
De ráteszek egy lapáttal és azt állítom, hogy egy másik tanú társad eszerint ellenőrizetlenül osztotta az első tanú véleményét.
Szóval van egy hazug tanú és egy hiszékeny tanú szerinted, igaz? (Egyébként csak kérned kell és azonnal linkelek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!