Ha Isten formálta a lelkünket akkor miért hasonlít a személyiségünk a szüleinkéhez?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 14:28
1/11 anonim válasza:
Mert a szüleid a saját elvei szerint neveltek téged.
4/11 anonim válasza:
Isten csak az első emberpárt alkotta személyesen a többi ember szaporodás útján jött létre, és így örököltük a szüleink tulajdonságait.
5/11 nagylzs válasza:
Talán mert a lélek és a személyiség két különböző dolog
6/11 anonim válasza:
A szelleted (szellemed) vagy önvalód van Istentől, miközben a személyiséged, az éned az élete(i)d folyamán alakítod és alakíttatik.
Igaz, amit az 1. válaszolt.
7/11 Andaolo válasza:
Valoban a lelek es a szemelyiseg ket kulonbozo dolog. A szemelyiseget pedig a szulok elvarasai -negativ vagy pozitiv iranyba- nagyban formaljak.
8/11 anonim válasza:
Én úgy tudom ezt elképzelni, hogy a genetikánkat ő alakítja, mennyi legyen ebből a szülőnkből/rokonunkból bennünk aszerint, hogy milyennek szeretne bennünket látni/mi az életfeladatunk.Ő akarja azt, hogy olyanok legyünk amilyenek,de nem érdemes ezt csak a lélekre lebontani. Ha érdekel, bővvebben is kifejtem priviben...
9/11 anonim válasza:
" Én úgy tudom ezt elképzelni,.."
Jól mondod, te így képzeled, hiszed, ez a reményed, vágyad..., de ez nem tudás, különösen nem bizonyított tudás. Ez a nagy büdös semmi!
10/11 anonim válasza:
Filoszmen, a kérdező válaszokat várt a kérdésére, én csak leírtam a véleményem. Menj máshova trollkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!