Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Csak szerintem fog 20-30 év...

Csak szerintem fog 20-30 év múlva "kihalni" Magyarországon a katolicizmus? Mármint akik templomba is járnak rendszeresen. Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval egyre kevesebben járnak hittan órákra(gyerekek),és akik mennek azok is unalmasnak tartják.Ha templomba kell menniük már jajgatnak.egyik nap valamelyik tanár megkérdezte hogy mit csinált Jézus a templom téren,és miért.Egy "vallásos"(vagy hittanos)se tudott válaszolni csak én.Pedig én nem járok hittanra,és nem is érdeklődök a Biblia iránt.Kiváncsi leszek mi lesz 20 év múlva.Egy-két ember lesz a templomban de több nem.Nektek mi a véleményetek erről?

2014. márc. 16. 15:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak szerintem fog 20-30 év múlva "kihalni" Magyarországon a katolicizmus? A PRÓFÉTA BESZÉLJEN BELŐLED :DD
2014. máj. 28. 14:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha így haladunk, 20-30 év múlva nem hogy a katolicizmus, de egész Magyarország ki fog halni, mert mindenki kiköltözik külföldre.
2014. nov. 7. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!