Az ember pusztán a természet nagy félreértése?
Kérdező: kérdezd meg magadtól,mi lett volna egy özönvíz esetén Noé nélkül az állatokkal..
Szóval persze lehet mondani,hogy a mesterséges dolgokkal beleavatkozunk a "természetes" dolgokba,de sima lábakkal és szárnyakkal nem igazán tudnánk tovább jutni más bolygókra,megakadályozva ezzel a faj kihalását..
Persze idióták vagyunk,mert tönkreteszünk sok dolgot,de mondjuk egy vulkán vagy egy meteor is tönkretesz dolgokat és nem feltétlen kis mértékben, viszont mi képesek lehetünk egyszer ezen dolgok ellen megvédeni fajokat.
Nincs lejátszva még a dolog.
> Azt hogy az emberi faj túl okos lett
Ki dönti el hogy mi az elég? Te? Vagy valaki más aki nem ember? Például?
"Azt hogy az emberi faj túl okos lett. "
Méghogy túl okos... :D Ezen nevetnem kell.
megnyugtatlak kérdezö, én egyre több buta emberre akadok. Nem tudnak beszélgetni, nincs önuralmuk, idegesek, hisztisek, piszkosak, csúnyák....
Úgy hogy ne félj, nem olyan nagy a baj :-D
Katy
Kedves Katy!
Egyet se búsulj, megnyugtatlak, én szeretem olvasni az írásaidat, olyan friss légkört hozol az unalmas beszélgetésekbe és mindig jó a kedvem, ha olvasom őket.
Persze nem mindig értünk egyet mindenben, de
lemaradt
egy vitalapon vitatkozni, beszélgetni kell és nem mindig a száraz tények az érdekesek.
Szia
hát kedves utolsó, köszönöm kedves szavaidat /illetve írásodat/. Bevallom, hogy jólesett. :-)
Tegnap a munkahelyemen "karambolóztam" egy hihetetlen buta, hisztis kolleganömmel.
Elöbb a fönököm is lehordott, de szerencsére a másik kolleganö mindent hallott-látott és kipártolt engem.
Aztán a többiek osztogatták nekem az cukorkát az "idegekre"....:-D.
Hát így valahogy, vannak jóindulatú emberek, mégha más a nézetük is, meg vannak szamarak, akik mindenben csak a hamisat, a rosszat vélik felfedezni. /Bár állítólag a szamár intelligens állat, akkor még bocsánatot kell kérnem töle, mármint a szamártól/
Ha óvatos vagyok, mert bizonyos információval többet elárulnék magamról, mint ahogyan szeretném, máris piszkálkodnak, turkálnak, igyekeznek megalázni....hazugsággal vádolnak.... hát kedves kérdezö, ezért is írtam, hogy nem olyan veszélyes a dolog
Katy
nem!
Isten teremtette az embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!