Van egy ideje ez a botrány, hogy mi köze volt neki az argentin junta piszko sháborújának gyerekkereskedelméhez, szóval kíváncsi lennék, mi lesz a vége. Addig fenntartásokkal kezelem a témát.
Google: ferenc pápa és a junta
Akkor linkeld szépen be (kérlek) ezt is:
Elsőben mi volt az elvetendő? Csak nem az, hogy Benedeket bántottam?
#12, ezt nem tudom, kinek címezted, de
1. véleményt kértek, és azt írtam,
2. attól kérdezd, aki lepontozott.
#11 voltam.
Igazán nem akarok senkit se bántani, de
@ "7-es" válaszoló: Bergoglio mitől szimpatikus? A mosolya miatt?
@ Egyedem Begyedem ("9-es") válaszoló ezt írod: "Próbálja megszerettetni magát meg az egyházát. Ő legalább igyekszik."
> Miben látod ezt? OK, Bergoglio kedvesen mosolyog. Ezzel?
----------------
@ "15-ös" azt írod, hogy Benedekhez és II. János Pálhoz tudnád hasonlítani. Szerintem meg meg dettó ugyanaz.
Egyébként Wojtyla és Ratzinger szintén törődtek a hívekkel. Nem ezt bizonyítják a különféle vallási rendezvények (pápalátogatás, búcsúk, zarándokutak)?
Ezt írod: "...és helyre szeretné rázni a katolicizmust."
> Mármint hogy Bergoglio?
Figyelj, ha ez így lenne, akkor az lett volna az első, hogy rögtön a megválasztása után felülvizsgálja mindazokat a bibliaellenes tanításokat, amiket a katolikus egyház a mai napig követ.
Hogy vajon csakugyan Péter apostolra kell épülnie az egyháznak?
Hogy vajon Jézus mikor mondott olyat, hogy Istenen kívül teremtett lényekhez is forduljunk?
Vagy hogy imádkozzunk Máriához - és még sorolhatnám...
Csak sajnos nem tette, mert félti a pozícióját.
Ezért mondom: Wojtyla, Ratzinger, Bergoglio - ugyanaz pepitában.
Tehát akkor lenne jó pápa, ha egy hitgyulis szektát faragna az Egyházból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!