A valláskritika témakör azóta lett ilyen unalmas, amióta eltüntek gykról a kreacionisták?
Értsétek meg, hogy nem a hidrogén szervezett fel minket emberré!
Az evolúció mese!
Na most jobb? :-D
Nem tüntünk el, csak dolgozunk. Az a baj, hogy magatokból indultok ki, attól mert ti ráérős, kötözködő, istentagadó és káromló, magatokat egyensáfú makimajomivadéknak tartjátok, attól másnak még lehet normális élete.
Utóirat: huszonéve diplomáztam, a gyk nem csak a magatokfajta majomparádék weboldala, bár szerintem el sem tudjátok képzelbi, hogy rajtatok kívül él más is és olvassa ezt az oldalt.
Vegyétek füleitekbe ezeket a beszédeket:
Az ateizmus ki fog halni! :-D
Inkább száz(millió) aranyos makimajom, mint egy képmutató, álszent Hozélujza, aki annyira „féli” az Istent, hogy semmiféle tiszteletet nem tanúsít az Ő csodálatos(nak szánt) emberi és nem emberi teremtményei iránt...
Miért, neked unalmas?
Akkor tegyél fel itt egy pár troll kérdést! :-D
Ha elvonási tüneted lenne hülyeségek terén menj ezó topicba!Na ott fogsz olvasni a Holdon élő náciktól kezdve a tudatos kristályokon át egészen a Marson élő ősmagyar táltosokig minden baromságot!
Remélem segítettem káros szenvedélyed további űzésében,ugyanis egyes kérdések mérhetően ölik az agysejteket.
Egy jó tanács:Ha egy zoltánkvantumfizikus nevű felhasználóval futnál össze akkor ezt jegyezd meg:DON'T EAT THE TROLL!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!