Antikrisztus, nagy figyelmeztetés, szabadkőművesek és hasonlók; ezeknek mennyi alapja van?
Jó,látom hülye vagy te az emberekhez.Mit is tejhetne?De most viccen kívül,áruld már el!
Fel kéne támasztania a spanyol inkvizíciót?Az megfelelne?Különben is,Ferenc pápa az eddigi szerintem első pápa aki a világi fényűzésen és politizáláson kívül csinál is valamit.Tényleg vissza akarja terelni a keresztényeket a szegényeken segítő,és toleranciát követő hívők útjára.Végre nem egy pápa aki csak uszítja a tömegeket,meg pofázik a semmiről a golyóálló üveg mögül.Egy emberséges,egyszerű emberek fejével gondolkodó alakot nevezel gonosznak.
De neked nyilván jobban bejönnek a II.Orbán pápa féle pápák,akik a középkorban a "szent" fegyveres zarándoklatokat lebonyolították,meg jó kis invesztitúra háborúkat folytattak.
És ismétlem:várom a terveidet a melegek visszaszorítására.Mert gondolom ez lenne a célod.
UI.Nem pont a Biblia beszél valami olyasmit hogy ne ítélkezzünk senki felett se?Álszent egy keresztény vagy te!
És csak most látom hogy fizikában is okoskodtál egy nagyot.
""Összeütközik két üstökös "mondhatják arra is hogy akkora volt a lökő erő hogy a föld kicsúszott a tengelyéből lehetséges ha nagyobb méretű üstökösről van szó.Nem?"
Aztakutyamindenségit!Mi a frász közvetíti az ütközés energiáját?A semmi?Ugyanis az űrben vákuum van (nem akármiért viselnek az asztronauták olyan kezeslábast)
És még mindig vegytiszta hülyeség hogy a Föld "kicsúszik" a tengelyéből.
-\_(°__o)_/-???
Egyszerűen hülyeség.
"Ha nem hiszed el a dolgokat az a te bajod"
Azt remélem tudod, hogy valószínűleg az illuminatus ügynökeivel vitatkozol. Úgyhogy elhiszik ők, hogyne hinnék, csak ők nem Krisztust tartják a megváltónak, hanem Lucifert, hát ezért az áthidalhatatlan ellentét.
Ezen jót röhögtem most utolsó!Én mint iluminátus meg mindenféle kecskebutzeráns szektás!Hatalmas!Az év poénja!Elképzeltem magamat hogy mindenféle logikámat eldobva,egy 2000 éves összeollózott mondavilág főgonoszát fogom isteníteni!XD
Előbb imádkoznék a teraszon kisarjadt gazhoz!Az legalább biztos létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!