Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi az örök élet értelme?

Mi az örök élet értelme?

Figyelt kérdés

2013. dec. 11. 21:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

"nem kell dolgozni mert enni sem kell,,stb.

Hát kedves ez nem így működik.

Akik az égi élet reménységével halnak meg, még annak is lesz feladata, és enni is fognak.

Tudod miért mert az angyalok is étkeznek.

amikor az Izraelitákat Jehova mannával etette, azt úgy hívja hogy angyalok eledele...

Olyan élelem amely tele van energiával.

ezt bármilyen formában elkészíthették, sütve főve, összedolgozva más élelmekkel, stb.

akik pedig a földön kapják meg a /nem halhatatlan/ örök életüket, azok pedig maguknak fognak dolgozni.

Nem gondoltad hogy a teremtő lustaságra hozta létre az élőlényeket, még az állat is tesz azért, hogy jól lakjon.

Mivel maga a Teremtő sem "lusta" mert Ő is tevékenykedik rendszeresen, csak neki más feladata van.

S az embert úgy hozta létre hogy "hasonlítson" hozzá vagy is tevékeny dolgos legyen.

2013. dec. 13. 15:10
 22/28 anonim ***** válasza:
Örök élet nem létezik. Mindennek van eleje és vége.
2013. dec. 13. 18:33
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem az kérdeztem,hogy milyen lesz hanem,hogy mi az értelme. Miért jó az,hogy az örökkévalóságig jobbra balra keringünk? Sokan mondták mi értelme mindössze 80 évet élni (mert az életnek muszály valami célja lenni), én meg gondoltam rákérdezek mi értelme van a végtelenségig élni.
2013. dec. 13. 18:43
 24/28 anonim ***** válasza:
Örök szívás. :-)
2013. dec. 16. 00:43
 25/28 anonim ***** válasza:
Pont az, ami a mulandónak.
2013. dec. 19. 23:23
 26/28 anonim ***** válasza:
Jelenleg is örök életed van, a Lélek halhatatlan, csak inkarnálódik, amire sokan gondolnak az szerintem azt jelenti, hogy a lélek befejezi az inkarnálódását, és már nem kell sehova sem leszületnie.
2014. jan. 4. 19:40
 27/28 anonim ***** válasza:

Tízmilliárdszor mosogatni, hm.

Na és ha a szomszédasszony után esz a fene, de Ő meg nem akarja, az örök boldogtalanság.

Gyömöszölheted az asszonyt az időtlen időkig.

Megunod Te azt a kapálást egybillió év alatt...

2014. jan. 6. 09:29
 28/28 anonim ***** válasza:
Az ellobbanás.
2014. febr. 28. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!