Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi történhetett ezen a "tisztí...

Mi történhetett ezen a "tisztítóesten"?

Figyelt kérdés
A minap elmentem egy hit gyülekezete nevű közösségbe kíváncsiságból(egyik ismerősöm hívott), ahol a lelkipásztor a prédikációt követően elkezdett démonokat űzni, ennek hatására a jelenlévők, szinte mindenki elkezdett őrjöngeni, rángatózni, artikulátlan hangokon ordítozni. Én egy kicsit be voltam rezelve, zengett az egész épület. Mi volt ez? Nyugtassatok meg! Nem értem ezt az egészet!

2013. nov. 29. 22:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én már 7 éve oda járok. 6 éves koromban voltam ott először.

Akkor még nekem is furcsa volt, hogy mik ezek. Néha még most is az, de tudom, hogy Isten szelleme járja át az illetőket,és ez örömmel tölt el. Tehát ne ijedj meg ilyenkor, nem fog senki sem bántani.És ilyenkor a gonosz démonok kapaszkodnak meg a torkukban, ezért sikítanak. Kedves Juditnak üzenem, hogy ez nem igaz. Már csak azért is, mert amit Isten egyszer már megadott az embereknek, azt nem veszi vissza. Nem a visszavonás Istene.

2013. dec. 22. 19:11
 12/14 Hunter 13 ***** válasza:
Ez amit te láttál a H.GY.-ben annak a jele hogy gyorsan húzz el onnan és a közelükbe se menj...Még a végén te is agymosott leszel...
2015. nov. 9. 21:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Tetszik Judit válasza, jó szellem van benne.

a többiekében /sokakéban/ mintha egy ordas csordába keveredne az ember. Ki akar ilyen kegyetlen ordasok között élni. Szerintem ez távol van az ember természetétől.

2017. máj. 9. 00:19
 14/14 anonim ***** válasza:
A démonok gyorsan húznak el arról a helyről, ahol Isten ereje megjelenik. Nekik tényleg nincs ott nyugalmuk.
2017. máj. 9. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!