A biblia Sátánt miért tekintette kígyónak?
"SZÁMON KÉREM MINDEN ÁLLATTÓL,"
Ez elég érdekes, mert sok csóri állat ragadozónak született, illetve van egy ún. táplálék lánc. Megszívnának, ha összeomlana, vagyis egyes állatoknak igenis ölni kell a táplálékért.
Én nem kérném számon, ha emberre támadnának. Végül is, ha fel alá rohangálsz egy erdőben, mert azt hiszed, az erdő a tiéd, ne lepődj meg, ha fenekedbe harap a maci. A bengáli tigris sem azért öl embert, mert vérszomjas, hanem azért, mert az ember élettere terjeszkedet, és beleterjeszkedtek a tigris élőhelyébe. És akkor még nem beszéltem azokról, akik cápás vízben szörföznek. Ott sem az állat a hibás.
Vér=élet, számon kérni a vérét = számon kérni az életét.
Nem a hemoglobint, sem a törvényeket.
Ha megfigyeljük Jézus beszédét, világossá lesz, hogy mit kér számon az embertől. Hogy mit kér számon állattól, nem tudom, de nem is érdekel.
Láttátok már?
http://www.youtube.com/watch?v=PSNkuCJibDU
Jézus azt mondta, senkiben nincs nagyobb szeretet, amikor életét adja felebarátjáért.
Mert így vette át a skandináv mitológiából.
(az Yggdrasil-világfa egy kígyó rágja)
A bibliások mindent nyúltak, ez a nagy igazság.
javítás:
(az Yggdrasil-világfa tövét állandóan egy kígyó rágja)
Vidiripi
"Mert így vette át a skandináv mitológiából."
A zsidók hol és mikor találkoztak a skandinávokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!