Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jézus vagy az apostolai miért...

Jézus vagy az apostolai miért nem tanítottak 1914-ről?

Figyelt kérdés
Csak az Ószövetségben szerepel a "hét idő".
2013. nov. 19. 16:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A kérdésedre válaszoltam
2013. nov. 20. 08:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Miért kellett volna tanítaniuk róla? Volt attól fontosabb dolguk is, mint hogy azzal foglalkozzanak, mi lesz majd 1914-ben, a nagyon távoli jövőben.
2013. nov. 20. 13:23
 13/21 A kérdező kommentje:

A tanúk miért tanítanak róla? Megjegyzem akkor még épp olyan időben voltak Jézus és az apostolok amikor ez a dolog tartott. Persze nekünk már múlt idő.

Meg minek beszélt Jézus a tanítványainak az utolsó napokról és annak jeleiről? Hiszen az is - Hogy is fogalmazol? - a nagyon távoli jövőben történik.

2013. nov. 20. 15:16
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Miért tanítanak róla?

Mert itt az ideje megtudniuk az embereknek, egyébként a biblia számos dolgot leírt ami most teljesedik, és ezt nem az apostoloknak írták, hanem ennek a mostani nemzedéknek, akinek az idejében ez megtörténik, hogy legyenek felkészültek.

2013. nov. 20. 18:56
 15/21 A kérdező kommentje:
25%-os! Nem neked írtam!
2013. nov. 20. 20:20
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen?és kinek írtad?
2013. nov. 20. 20:24
 17/21 A kérdező kommentje:
Kizárásos alapon majd csak rájössz.
2013. nov. 20. 21:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Aham értem. A Tanúk tanításáról kérdezel a nem tanúktól.

Mert Ők jobban tudják, hogy miért tanítanak ilyet a Tanúk?

Szerintem az tudja a legjobban aki benne van, és tudja, hogy miért. S más az Én nevemben ne mondja meg hogy miért mit teszek, mert nem valószínű, hogy egyezik.

2013. nov. 20. 21:45
 19/21 A kérdező kommentje:

Rájöttél. Helyes.

"Mert Ők jobban tudják, hogy miért tanítanak ilyet a Tanúk?"

Honnan tudod hogy nem tanú az illető. Bár nem ez a lényeg. Hanem az hogy válaszolt.

"Szerintem az tudja a legjobban aki benne van, és tudja, hogy miért. S más az Én nevemben ne mondja meg hogy miért mit teszek, mert nem valószínű, hogy egyezik."

De én még is arra voltam kíváncsi hogy ő mit válaszol ha már olyasmivel kapcsolatban ír amihez állításod szerint semmi köze.

Egyébként meg nem a te nevedben írt mert te sem nével írtál meg ő sem névvel írt.

2013. nov. 21. 05:16
 20/21 anonim ***** válasza:
gratulálok, jól megválaszolod a bizonyítványodat...
2013. nov. 21. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!