Jézus vagy az apostolai miért nem tanítottak 1914-ről?
A tanúk miért tanítanak róla? Megjegyzem akkor még épp olyan időben voltak Jézus és az apostolok amikor ez a dolog tartott. Persze nekünk már múlt idő.
Meg minek beszélt Jézus a tanítványainak az utolsó napokról és annak jeleiről? Hiszen az is - Hogy is fogalmazol? - a nagyon távoli jövőben történik.
Miért tanítanak róla?
Mert itt az ideje megtudniuk az embereknek, egyébként a biblia számos dolgot leírt ami most teljesedik, és ezt nem az apostoloknak írták, hanem ennek a mostani nemzedéknek, akinek az idejében ez megtörténik, hogy legyenek felkészültek.
Aham értem. A Tanúk tanításáról kérdezel a nem tanúktól.
Mert Ők jobban tudják, hogy miért tanítanak ilyet a Tanúk?
Szerintem az tudja a legjobban aki benne van, és tudja, hogy miért. S más az Én nevemben ne mondja meg hogy miért mit teszek, mert nem valószínű, hogy egyezik.
Rájöttél. Helyes.
"Mert Ők jobban tudják, hogy miért tanítanak ilyet a Tanúk?"
Honnan tudod hogy nem tanú az illető. Bár nem ez a lényeg. Hanem az hogy válaszolt.
"Szerintem az tudja a legjobban aki benne van, és tudja, hogy miért. S más az Én nevemben ne mondja meg hogy miért mit teszek, mert nem valószínű, hogy egyezik."
De én még is arra voltam kíváncsi hogy ő mit válaszol ha már olyasmivel kapcsolatban ír amihez állításod szerint semmi köze.
Egyébként meg nem a te nevedben írt mert te sem nével írtál meg ő sem névvel írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!