Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova Tanúi! Ezzel egyetértet...

Jehova Tanúi! Ezzel egyetértetek? ( Lent. )

Figyelt kérdés
1943-ban a Társulat alelnöke, Frederick Franz és elnöke, Nathan H. Knorr egy bírósági meghallgatáson eskü alatt azt vallották, hogy az Őrtorony tartalma közvetlenül Istentől jön. Ez dokumentált tény, de sokan nem tudnak róla, mert ezt nem reklámozzák. Mi a véleményetek?

2013. nov. 6. 09:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
"Nincs magabiztosabb egy kis embernél, aki egy nagy ember(!) utasítását hajtja végre."
2013. nov. 6. 21:57
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem nagy ember utasításai, hanem Jehováé,...

KW.

2013. nov. 6. 22:10
 13/19 openyoureye ***** válasza:
100%

Katy-nek:

"Ha valakinek becsúszik egy apró tévedés, az elenyésző azzal szemben akik nagyokat hazudnak"

Apró tévedés? Tehát ezek szerint véletlenül mondták azt(hozzáteszem eskü alatt), hogy az Őrtorony tartalma közvetlenül Istentől jön?

Ez kész vicc. Tudod addig addig foltozgatod a váradat amíg a nyakadba nem szakad az egész. Aztán a saját bőrödön tapasztalhatod, hogy: Szarból nem lehet várat építeni! :)

Jó foltozgatást, Katy Szabóné Weaver :)

2013. nov. 7. 04:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Jehova Tanúi között továbbra sincsenek hajléktalanok, nélkülözésben élők annyira, hogy kolduljanak, az utcákon."

Megkérdezhetem, hogy egy hajléktalanhoz vagy koldushoz hányszor mentek oda a tanúk elvinni az "örömhírt"? Szerintem nem jellemző. Így jó, hogy nincs ilyen tagotok.

2013. nov. 7. 08:19
 15/19 anonim ***** válasza:
20%

Hányszor. annyiszor ahányszor másokhoz.

Sőt elmondhatom, hogy nem egy "hajléktalanból" lett már testvérünk, és nem hajléktalan már. Sőt munkája is van.

Azoknak a hajléktalanoknak akik segítséget kérnek kapnak, de, Jézus nem azt mondta, hogy tartsuk el őket, hanem tanítsuk meg őket az életre,Jézus nem eltartani jött az embereket hanem tanítani,Nem az volt az első hogy gyorsan megetette az emberek, aztán vége, és folytatják az Isten ellenes életüket.

Sokan félre értik ezt, és azt hiszik mert adok valamit egy embernek, akkor már megtettem a magamét. Nem nem csak kenyérrel kell élni.....Ezt kell egy kereszténynek megtanulnia.

Katy Weaver

Nem ugyan az.

2013. nov. 7. 08:45
 16/19 anonim ***** válasza:
71%

Vidiripi

Katy!

Reagálsz az írásomra?

2013. nov. 7. 15:07
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Vidripi.

Nem nem reagálok. Ha gyülekezetbe jársz, akkor kérdezd meg azoktól ezeket, akik Tanítanak, vagy azoktól akik által ide kerültél.

Katy Weaver

2013. nov. 7. 17:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Én azt kérdezném, hol vannak a tévedések helyreigazításai? Melyik Őrtoronyszámokban? Mert az 1975-ös sokadik világvége jóslatnál sem azt mondták, hogy. gyerekek, igen, hibáztunk, hanem azt mondták, " a hívők igazítsák ki a saját nézeteiket ". Nem mi tévedtünk, a hívők értelmezték rosszul a kijelentéseinket. Ez nem hazugság, attól sokkal rosszabb...
2013. nov. 7. 18:20
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Vidiripi

Katy!

Ezzel csak egy baj van.

"Más részt az állításaidat, amiket én nem veszek készpénznek,..."

Ők nem fogják tudni megmondani hogy melyikkel mi bajod van.

2013. nov. 7. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!