Van itt jó, segítőkész keresztény? Ha igen, segíts! Kérlek.
Bűnös egy ember vagyok...Sok rosszat tettem eddigi élemben..förtelmesebbnél förtelmesebb dolgokat...
DE ISTEN megbocsátott, mi több MEGHÍVOTT magához...
Mégis üresnek érzem magam, amikor egyedül vagyok otthon elfog a "GONOSZ" pl: most önmegtartóztatótok a késztetés a bűnős dolgok...
Emberek/a barátaim előtt nincs ilyen, tudom vagy legalább is megpróbálom ISTENT képviselni...De amikor egyedül vagyok...
Van egy kép amit az emberek látnak, és egy kép amit én...MAGAMRÓL...
Mit tegyek?KÖSZI mindenkinek
Csak nekem gyanus, hogy ez az illeto a VALLASKRITIKA rovatban ker SEGITSEGET?
Trollszagot erzek, igy trollvalaszt adok:
Szivjal tobb fuvet! Boldog leszel, elont a beke es gonoszkodni sem tamad kedved.
A bűnös dolgok elkövetése mind egy pótszer, ami kitölti azt az űrt, ami hiányzik az életedből. Ha ezt az űrt nem tudod betölteni azzal, aminek a pótszereit kényszerhasználod, és ha ennek az űrnek a betöltésében Isten sem segít meg (de nem újabb pótszerek által), akkor köszönd meg a magához hívását, és ennyi...
[Akkor fogsz jóllakni, ha enni kapsz, és akkor nem fogsz éhes disznóként makkról álmodni. De ha pótszerekkel akarnak etetni (vagy eteted magad) makk helyett, akkor újra és újra fölbukkannak majd a makkról szőtt álmaid. Ez törvényszerű. Azt tartom a legjobb tanácsnak, hogy te magad tegyél meg mindent annak érdekében, hogy a makkot (ami megelégít és jó álmot biztosít) megtaláld, és akkor legalább magadat nem hibáztathatod, ha mégsem találod meg. Viszont ha a pótszereid jelentik magát a makkot, akkor zsákutcában vagy.]
Ne ijedj meg! Képzeld el, MINDENKINEK vannak bűnei, avagy a rosszra való hajlamai, és ettől nem leszünk pokolra való bűnösök... szép is lenne, ha minden kis rosszért egyből mehetnénk is a pokolra... (Persze nem tudom, ki "érdemli meg", hogy a mennybe kerüljön, ki nem, ezt Isten dönti el, de annyi biztos, hogy Ő mindenkit maga mellett szeretne tudni!)
Nem kérdezem meg, miket csináltál, avagy miket csinálsz most, gondolom, oka van annak, hogy nem írtad le. Mindegy, akármi is legyen az, ne keseredj el!
Sokan gondolják, hogy egy kereszténynek tökéletesnek kell lennie, minden parancsolatot be kell tartania stb., erre azonban senki sem képes! Jól elferdítik az igazságot... az isteni szeretet lényege ugyanis éppen az, hogy Isten minden hibáddal együtt szeret! Törekedni kell a jóra, de nem mindig sikerül, emberek vagyunk, vannak határaink.
Nem lehetsz annyira rossz ember, ha egyszer a szándék megvan benned a jóra.
Fordulj Dr. Süle Ferenchez, ő ebben a szakember, ő volt az OPNI valláslélektani osztályának főorvosa.
Mert "megpróbálod Istent képviselni". ha ezt nem írod, akkor azt mondtam volna, hogy fordulj Pál Ferenc atyához aki pap - pszihológus.
Kedves kérdező. Feltételezem írásod alapján hogy keresztyén vagy. Ezért néhány dolgot írnék. Én nem akarnék embereknek megfelelni. Ha megvallottam Istennek
a bűnömet Ő hű és igaz hogy megbocsássa azt amit
elkövettem. ha megbocsát akkor nincs joga senkinek fejemre olvasni. Ha megtért valaki Krisztusi jellemet
örökölt hit által. Isteni természet részese lettél.
Örvendezz az Ő jelenlétében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!