Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kedves evolúció hívő, felebará...

Kedves evolúció hívő, felebarátaim! Tudtátok, hogy benne vagytok a Bibliában? Miért a teremtett dolgokat tisztelitek és szolgáljátok a teremtő helyett?

Figyelt kérdés

Rómabeliekhez írt levél 1. rész:

"20. Mert a mi Istenben láthatatlan, tudniillik az ő örökké való hatalma és istensége, a világ teremtésétől fogva az ő alkotásaiból megértetvén megláttatik; úgy, hogy ők menthetetlenek.

21. Mert bár az Istent megismerték, mindazáltal nem mint Istent dicsőítették őt, sem néki hálákat nem adtak; hanem az ő okoskodásaikban hiábavalókká lettek, és az ő balgatag szívök megsötétedett.

22. Magokat bölcseknek vallván, balgatagokká lettek;

23. És az örökkévaló Istennek dicsőségét felcserélték a mulandó embereknek és madaraknak és négylábú állatoknak és csúszó-mászó állatoknak képmásával (evolucionizmus).

24. Annakokáért adta is őket az Isten szívök kivánságaiban tisztátalanságra, hogy egymás testét megszeplősítsék;

25. Mint a kik az Isten igazságát hazugsággá változtatták, és a teremtett dolgokat tisztelték és szolgálták (evolucionizmus) a teremtő helyett, a ki mind örökké áldott. Ámen."

További információk az evolúciós csalással kapcsolatban:

http://www.youtube.com/watch?v=mXgkbkgNEU4

2013. okt. 22. 15:14
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

1. Az evolúció teremtett dolog? Belegondoltál, hogy ezzel tulajdonképpen elismered az evolúció létét?

2. Ki az, aki az evolúciót istenként tiszteli?

Ennek a kérdésnek a világon semmi értelme.

2013. okt. 22. 18:46
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál a pont!
2013. okt. 22. 18:48
 23/50 A kérdező kommentje:

"1. Az evolúció teremtett dolog? Belegondoltál, hogy ezzel tulajdonképpen elismered az evolúció létét?"

-Én nem ismerem el a létét és nem is mondtam ilyet. Arra szerettem volna következtetni (és írtam is), hogy az evolúció HAZUGSÁG amit a Sátán talált ki.

"2. Ki az, aki az evolúciót istenként tiszteli?"

-Véleményem szerint mindenki, aki azt tanítja és vallja.

2013. okt. 22. 19:44
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
És miben jelentkezik ez az istenként való tisztelet?
2013. okt. 22. 19:50
 25/50 A kérdező kommentje:

"...aki azt tanítja és vallja."

Próbáld meg összekapcsolni ezt a két információt.

2013. okt. 22. 20:01
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a gravitáció elméletét is Istenként kezelik?
2013. okt. 22. 20:07
 27/50 anonim ***** válasza:
86%
Kedves Kérdező! Én nem vagyok benne a Bibliában! Ha igen, mutasd meg, ha erre nem vagy képes, akkor szevasz! Mindörökké birkanyáj!
2013. okt. 22. 20:15
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

"Próbáld meg összekapcsolni ezt a két információt."

Csak kreacionistáéknál szokás olyasmit összekapcsolni, ami között nincs kapcsolat. Az a mondat kb. ennyire ilyen: A fű zöld, ezért tegnap bundás kenyeret reggeliztem.

2013. okt. 22. 20:16
 29/50 Makoscsiga ***** válasza:
86%

Kedves kérdező. Szeretném, ha elgondokodnál a következő idézeten:

"Haver, hülye vagy, mint a seggem."

Béla, 2:15-16

2013. okt. 22. 20:38
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, mennyire vagy témában evolúció terén? Mert szerintem fingod sincs róla...
2013. okt. 22. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!