Mi a véleményetek a "divatvallásokról"?
14:49
az ezo nem vallás, ha jól tudom odatartozik az asztrológia is, a new age inkább nevezhető vallásnak, az ezo inkább egyfajta "élettan". Az ezo jelentése benső.
"Bővebb értelemben a lélek belseje felé irányuló utazást, szűkebb értelemben pedig csak a beavatottak számára elérhető misztikus tudást jelent."
Köszi a válaszokat!
A kereszténységet nem láttam,hogy annyira népszerűsítené a média.És én nem a keleti vallásokat szidtam,mert szerintem is van bennük sok igazság,hanem azokat,akik csak divatból követik azt.És igen,vannak álszent és képmutató keresztények is,de nem ez alapján kell megítélni a vallást.
Már bocs, de a kettőt szét kellene választani! Te a vallásról kérdezel, vagy arról aki divatod csinál belőle?
Mert ha a vallásról, akkor az a helyzet hogy bár a buddhizmus divatos, de mint vallás, nem attól függ az értékelése hogy divatos-e vagy nem. Hiszen nem csak azok vallják akik divatból vallják!
Ha meg azokról az emberekről kérdezel akik divatból vették föl valamelyik vallást, akkor meg nagyon rosszul van föltéve a kérdés. Mert nem azt kellene kérdezni hogy a vallásról (vagy divatvallásról) mi a vélemény, hanem hogy azokról az emberekről mi a vélemény.
Most akkor mi a kérdés?
Utolsó!
A divatvallást követő emberekről.Bár tényleg nem egyértelmű a kérdés,de azt akartam kifejezni,hogy ezek az emberek divatvallásként gyakorolnak x.y.-vallást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!