Hívők! Mi lesz a mennyben amire azt mondják maga a boldogság és öröm?
Figyelt kérdés
sokan mondják ott minden jó lesz,ez már úgy hangzik mintha agymosáson mennénk át is történjék bármi boldogságot érzünk majd!de ugye ott nem lesznek földi javak.Tehát ha nem lesz semmi abból amiért az ember él.nem lesz szórakozás itt persze nem a discora gondolok, nem lesznek sportok,nem lesznek finom ételek italok,testi érintkezés!És még a szerelmet is ide venném akkor mi értelme?az örökkévalóságig ülünk majd körbe és mosolyogva mondogatjuk de jó itt mint valami zombik?ja hozzáértők mondják h eltűnnek a külsőségek akkor mindenki egy fehér pacaként fog lebegni?és van aki úgy hal meg h senkije sincs,nekik mi jó lesz utána?azt mondják h mindenki boldog lesz,ez már eleve fura ez nem szabad akarat tehát nem én döntöm el h boldog vagyok-e hanem egyszerűen az leszek?!mégis mitől?Én magam is hiszek Istenben csak kíváncsisággal és kérdésekkel vagy tele!2013. júl. 19. 22:31
11/14 Pietrosol válasza:
Szia!
Érdekessé vált a világ. A vallások materializálódnak, a materializmus okkult babonán nyugszik. Fordított lét.
12/14 anonim válasza:
Érdekes!? Mondanál pár példát?
13/14 Pietrosol válasza:
filoszmen!
Nekem szántad a kérdést?
14/14 anonim válasza:
"A vallások materializálódnak"
Már amelyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!