Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Bebizonyult, hogy szellemek...

Bebizonyult, hogy szellemek nem léteznek. Ezáltal isten sem létezik. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Tegnap akadtam rá erre a szellemidéző táblára, (ouija board). Amit a Hasbro adott ki. Minden vita nélkül és egyértelműen a kisgyerekeknek!

[link]

És ha ezzel ennyire viccelnek, hogy ilyet kisgyerekeknek is gyártanak, akkor tökéletesen leszűrődik az, hogy az egész szellemidéző tábla egy átverés! Ezáltal szellemek sem léteznek, mert ugye akkor a kisgyerekek is megidézhetnének egyet!

Az pedig, hogy csak médiumok tudnak ilyet használni, főleg olyanok, akik a médiában is szerepelnek. Akkor még hitetlenebb az egész!

És ha szellemek nincsenek, akkor lélek sincs. Ha lélek nincs, nincs se isten, sem sátán!

2013. júl. 19. 20:49
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

tegnap 22:12

Ezt a csillagkapuban láttad? :D

Amúgy most hogy jött a média fikázása a szellemekhez?

Isten létezik, de nem szellem, meg nem is ezen a földön van...

Én sem szeretem a médiát, de ez rossz kérdés volt a anyázására...

2013. júl. 20. 10:47
 32/40 anonim ***** válasza:
Van Isten!
2013. júl. 20. 14:15
 33/40 anonim ***** válasza:
Neked akkor lenne igazad, ha a szeánszokon idézett szellemek olyanok lennének, mint Isten, vagy mint az emberi lelkek. De nem olyanok. Tehát, ha minden szeánsz átverés, akkor az nem cáfol semmit.
2013. júl. 20. 18:35
 34/40 anonim ***** válasza:

"Isten, Sátán. Hiszem ha látom!"

Nézz utána mi a hit szó meghatározása.

Egyébként ennyi erővel tagadod a mágneses mezőt, a gravitációt.

2013. júl. 20. 21:02
 35/40 titak ***** válasza:
Szerintem a kérdést zárjuk le, mert a kedves kérdező két évig úgyse fogja elolvasni a válaszokat. XD
2013. júl. 20. 23:27
 36/40 anonim ***** válasza:
Egyetértek azzal, aki szerint a kérdező elmeháborodott.
2013. júl. 22. 16:10
 37/40 anonim válasza:
A kedves kérdező mindenkinek csak jót tesz azzal ha elkerüli az internetet és ezt az oldalt!Amúgy azt az iskolában is tanítják, hogy a média célja a manipulálás és tudjuk az internetes oldalakon nyomon követhetnek a megadott adatok által, ezeknek a létrehozói nagyon okos emberek akik az oldalaik által több ezer embert tartanak a markukban akik erről vagy tudnak vagy nem!Ez mind nyílt titok és nem a kérdező nagy felfedezése!(mellesleg szerintem is elmeháborodott, bocs de ez az igazság!)
2013. júl. 28. 17:53
 38/40 anonim válasza:

Az előző válaszoló vagyok

Hát ezen utólag jót nevettem!Ennyi cécó egy gyerek játék miatt?!Akik még most is úgy gondolják hogy a kérdező normális azoknak üzenem: EGY NORMÁLIS EMBER SEM TALÁL KI ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLETEKET ÉS NEM CÁFOLJA MEG ISTENT CSAK MERT RÁAKAD EGY JÁTÉKRA!MANAPSÁG MÁR MINDENBŐL VAN KÜLÖN GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK.MA MÁR A TIZENÉVESEK KÖZT (én is az vagyok szóval tudom) A LEGELTERJEDTEBB A SZELLEMIDÉZÉS MERT AZ SZERINTÜK JÓ POÉN.AZ TERMÉSZETES HA EGY CÉG EBBŐL AKAR MEGGAZDAGODNI.

2013. júl. 28. 18:09
 39/40 anonim válasza:

te nagyon hülye vagy kérdező

hogy a láncfűrész simogassa meg a hasad

2013. júl. 30. 14:19
 40/40 anonim ***** válasza:
Bizonyítsd be, hogy ninsc Isten!
2018. nov. 23. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!