Bebizonyult, hogy szellemek nem léteznek. Ezáltal isten sem létezik. Mit gondoltok erről?
Tegnap akadtam rá erre a szellemidéző táblára, (ouija board). Amit a Hasbro adott ki. Minden vita nélkül és egyértelműen a kisgyerekeknek!
És ha ezzel ennyire viccelnek, hogy ilyet kisgyerekeknek is gyártanak, akkor tökéletesen leszűrődik az, hogy az egész szellemidéző tábla egy átverés! Ezáltal szellemek sem léteznek, mert ugye akkor a kisgyerekek is megidézhetnének egyet!
Az pedig, hogy csak médiumok tudnak ilyet használni, főleg olyanok, akik a médiában is szerepelnek. Akkor még hitetlenebb az egész!
És ha szellemek nincsenek, akkor lélek sincs. Ha lélek nincs, nincs se isten, sem sátán!
tegnap 22:12
Ezt a csillagkapuban láttad? :D
Amúgy most hogy jött a média fikázása a szellemekhez?
Isten létezik, de nem szellem, meg nem is ezen a földön van...
Én sem szeretem a médiát, de ez rossz kérdés volt a anyázására...
"Isten, Sátán. Hiszem ha látom!"
Nézz utána mi a hit szó meghatározása.
Egyébként ennyi erővel tagadod a mágneses mezőt, a gravitációt.
Az előző válaszoló vagyok
Hát ezen utólag jót nevettem!Ennyi cécó egy gyerek játék miatt?!Akik még most is úgy gondolják hogy a kérdező normális azoknak üzenem: EGY NORMÁLIS EMBER SEM TALÁL KI ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLETEKET ÉS NEM CÁFOLJA MEG ISTENT CSAK MERT RÁAKAD EGY JÁTÉKRA!MANAPSÁG MÁR MINDENBŐL VAN KÜLÖN GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK.MA MÁR A TIZENÉVESEK KÖZT (én is az vagyok szóval tudom) A LEGELTERJEDTEBB A SZELLEMIDÉZÉS MERT AZ SZERINTÜK JÓ POÉN.AZ TERMÉSZETES HA EGY CÉG EBBŐL AKAR MEGGAZDAGODNI.
te nagyon hülye vagy kérdező
hogy a láncfűrész simogassa meg a hasad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!