Bebizonyult, hogy szellemek nem léteznek. Ezáltal isten sem létezik. Mit gondoltok erről?
Tegnap akadtam rá erre a szellemidéző táblára, (ouija board). Amit a Hasbro adott ki. Minden vita nélkül és egyértelműen a kisgyerekeknek!
És ha ezzel ennyire viccelnek, hogy ilyet kisgyerekeknek is gyártanak, akkor tökéletesen leszűrődik az, hogy az egész szellemidéző tábla egy átverés! Ezáltal szellemek sem léteznek, mert ugye akkor a kisgyerekek is megidézhetnének egyet!
Az pedig, hogy csak médiumok tudnak ilyet használni, főleg olyanok, akik a médiában is szerepelnek. Akkor még hitetlenebb az egész!
És ha szellemek nincsenek, akkor lélek sincs. Ha lélek nincs, nincs se isten, sem sátán!
Nekem meg jogom van akkor válaszolni amikor akarok és a te logikáddal, amit csak akarok.
Akár a budin töltött élményeimről is.
Kedves kérdező!
Gondolkozz el ezen a kérdésen nyugodtan, nem a hihetetlen című újságból tájékozódva hanem megbízható forrásokból, 10 év múlva. Nagyon rosszul méred fel az ok-okozati összefüggéseket, és nagyon rossz axiómákat tételezel fel igaznak.
Jobb lenne, nem ilyen hülyeségekkel foglalkoznánk, mint internet, tv, média, hanem kimennénk a szabadba, és ott töltenénk az időnket.
Míg nem volt jó a gépem, a szabadban töltöttem az időmet a kutyámmal, és jobb volt, mint bámulni a tv-ben az állandó ismétléseket, hazugságokat, rábeszéléseket, elferdítéseket.
Mindenkinek ezt kellene tennie, és hagyni ezeket a szemeteket. Kihajítani minden manipuláló szemetet az ablakon!
Az interneten is, csak a kód-kód-kód-kód. Minden oldalra kóddal tudunk belépni. 100 ezer oldalra 100 ezer kód!
Megmondják-e azt a médiában, hogy éppen magyarország felé tart Fukushima-ból a radioaktív sugárzás a felhőkkel? Nem! Elhallgatják, eltitkolják!
Lesz, ami lesz! Politikusokra szavazni? Úgy is az van, amit ők akarnak! Amit az EU akar!
Most eljátszom azt kb 2 évig: nem nézem a hazug médiát, nem internetezek, nem nézek filmeket, nem játszok a gépen, nem okos telefonálok! Hanem kint leszek a szabadban és a kutyámmal játszok!
Mennyi idegességtől megkímélem magam! És 2 év múlva megnézem, hogyan viselkednek a média manipulált emberek és az internetfüggő emberek, valamint, mondjuk ki, a nomád ember, azaz én!
Persze társaságba sem megyek, mert rám ragasszák a sok hülyeséget, amit a tv-ben hallanak!
Nem használok telefont sem!
Valóban nem nézek olyan tv-t, amiben azt állítják, hazudják, hogy a dohányboltban jégkrémet lehet kapni, vagy, ha a szánkon szedjük a levegőt futás után, hamarabb kapunk érelmeszesedést!
És nem vagyok olyan műsorokra kíváncsi, ahol a 10-en évesek élet útját úgy megváltoztatják, hogy pár év múlva mind az utcasarkon végzi, vagy a plázákban rohangál, esetleg verekedős ember lesz belőle! Mert ezt látja a médiában!
De, ha a média azt állítja, hogy mi a kutyából lettünk keresztezve, a majomember teória megdőlve látszik, mi már azt is elhisszük!
Visszatérve a kérdésre: Ki a valódi gonosz? A média és csatlósai! Akik nem azt tárják eléd, amit látnod kell, elhazudják, félrevezetnek, manipulálnak, csak hogy minél több pénz menjen be nekik!
Médiában csavar: Mostanában nagyon hangoztatják az önellátó életmódot!
És mostanában olyan műsorokat adnak, amitől az ember kedve is elmegy, színvonalon aluliakat. Mellesleg a folytonos műsor és film ismétlések!
Nem-e az acéljuk ezzel, hogy rengeteg sok mindenkit, vagy netán mindenkit leszoktassanak a tv-ről és áttérítsenek a nomád, önellátó életre?
Mert egyre többen kezdik megutálni és nem tetszésüket kifejezni a vetített műsorok iránt!
És ez az önellátó átszoktatás is gyanús! Amire a média akar szoktatni, vagy áttéríteni az mind helytelen, ott valami lesz, de az nem jó!
Innentől megkérnék mindenkit, hogy ne válaszoljon többet erre a kérdésre, mert a kérdező nyilvánvalóan elmeháborodott és nem szeretném, ha vita alakulna ki ebből.
Köszönöm.
Nem hiszem, hogy az, én is így látom a dolgokat, csak én tudom helyén kezelni.
Például ez a kérdés nem valláskritika, mert egyelőre a média nem vallás, hanem eszköz az agymosásra. És pont erre való a Biblia, hogy az ember ezzel tisztába legyen.
Én már rég nem nézek tévét, teljesen értelmetlen. Újságot sem olvasok, maximum az ismerősökkel tartom a neten a kapcsolatot. Ide is csak azért járok fel, mert a viták ellenére sokat lehet tanulni a hit témakörben. Inkább a családdal vagyok, kutyám nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!