Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Bebizonyult, hogy szellemek...

Bebizonyult, hogy szellemek nem léteznek. Ezáltal isten sem létezik. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Tegnap akadtam rá erre a szellemidéző táblára, (ouija board). Amit a Hasbro adott ki. Minden vita nélkül és egyértelműen a kisgyerekeknek!

[link]

És ha ezzel ennyire viccelnek, hogy ilyet kisgyerekeknek is gyártanak, akkor tökéletesen leszűrődik az, hogy az egész szellemidéző tábla egy átverés! Ezáltal szellemek sem léteznek, mert ugye akkor a kisgyerekek is megidézhetnének egyet!

Az pedig, hogy csak médiumok tudnak ilyet használni, főleg olyanok, akik a médiában is szerepelnek. Akkor még hitetlenebb az egész!

És ha szellemek nincsenek, akkor lélek sincs. Ha lélek nincs, nincs se isten, sem sátán!

2013. júl. 19. 20:49
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
95%

Nekem meg jogom van akkor válaszolni amikor akarok és a te logikáddal, amit csak akarok.

Akár a budin töltött élményeimről is.

2013. júl. 20. 00:26
 22/40 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Gondolkozz el ezen a kérdésen nyugodtan, nem a hihetetlen című újságból tájékozódva hanem megbízható forrásokból, 10 év múlva. Nagyon rosszul méred fel az ok-okozati összefüggéseket, és nagyon rossz axiómákat tételezel fel igaznak.

2013. júl. 20. 00:29
 23/40 A kérdező kommentje:

Jobb lenne, nem ilyen hülyeségekkel foglalkoznánk, mint internet, tv, média, hanem kimennénk a szabadba, és ott töltenénk az időnket.

Míg nem volt jó a gépem, a szabadban töltöttem az időmet a kutyámmal, és jobb volt, mint bámulni a tv-ben az állandó ismétléseket, hazugságokat, rábeszéléseket, elferdítéseket.

Mindenkinek ezt kellene tennie, és hagyni ezeket a szemeteket. Kihajítani minden manipuláló szemetet az ablakon!

Az interneten is, csak a kód-kód-kód-kód. Minden oldalra kóddal tudunk belépni. 100 ezer oldalra 100 ezer kód!

2013. júl. 20. 00:53
 24/40 A kérdező kommentje:

Megmondják-e azt a médiában, hogy éppen magyarország felé tart Fukushima-ból a radioaktív sugárzás a felhőkkel? Nem! Elhallgatják, eltitkolják!

Lesz, ami lesz! Politikusokra szavazni? Úgy is az van, amit ők akarnak! Amit az EU akar!

2013. júl. 20. 00:58
 25/40 anonim ***** válasza:
Basszus fogadd már el, hogy hülye vagy! Igenis nagy felhajtás volt a sugárzó felhőből, attól még, hogy te nem értesültél róla. A tévében én csak a comedy centralt nézem, nem tudom, hogy milyen ferdítésekre gondolsz, de a simpson családban meg a jim szerint a világban nem sok tudat alatti üzenet van...
2013. júl. 20. 01:04
 26/40 A kérdező kommentje:

Most eljátszom azt kb 2 évig: nem nézem a hazug médiát, nem internetezek, nem nézek filmeket, nem játszok a gépen, nem okos telefonálok! Hanem kint leszek a szabadban és a kutyámmal játszok!

Mennyi idegességtől megkímélem magam! És 2 év múlva megnézem, hogyan viselkednek a média manipulált emberek és az internetfüggő emberek, valamint, mondjuk ki, a nomád ember, azaz én!

Persze társaságba sem megyek, mert rám ragasszák a sok hülyeséget, amit a tv-ben hallanak!

Nem használok telefont sem!

Valóban nem nézek olyan tv-t, amiben azt állítják, hazudják, hogy a dohányboltban jégkrémet lehet kapni, vagy, ha a szánkon szedjük a levegőt futás után, hamarabb kapunk érelmeszesedést!

És nem vagyok olyan műsorokra kíváncsi, ahol a 10-en évesek élet útját úgy megváltoztatják, hogy pár év múlva mind az utcasarkon végzi, vagy a plázákban rohangál, esetleg verekedős ember lesz belőle! Mert ezt látja a médiában!

2013. júl. 20. 01:40
 27/40 A kérdező kommentje:

De, ha a média azt állítja, hogy mi a kutyából lettünk keresztezve, a majomember teória megdőlve látszik, mi már azt is elhisszük!

Visszatérve a kérdésre: Ki a valódi gonosz? A média és csatlósai! Akik nem azt tárják eléd, amit látnod kell, elhazudják, félrevezetnek, manipulálnak, csak hogy minél több pénz menjen be nekik!

2013. júl. 20. 01:54
 28/40 A kérdező kommentje:

Médiában csavar: Mostanában nagyon hangoztatják az önellátó életmódot!

És mostanában olyan műsorokat adnak, amitől az ember kedve is elmegy, színvonalon aluliakat. Mellesleg a folytonos műsor és film ismétlések!

Nem-e az acéljuk ezzel, hogy rengeteg sok mindenkit, vagy netán mindenkit leszoktassanak a tv-ről és áttérítsenek a nomád, önellátó életre?

Mert egyre többen kezdik megutálni és nem tetszésüket kifejezni a vetített műsorok iránt!

És ez az önellátó átszoktatás is gyanús! Amire a média akar szoktatni, vagy áttéríteni az mind helytelen, ott valami lesz, de az nem jó!

2013. júl. 20. 04:53
 29/40 anonim ***** válasza:
90%

Innentől megkérnék mindenkit, hogy ne válaszoljon többet erre a kérdésre, mert a kérdező nyilvánvalóan elmeháborodott és nem szeretném, ha vita alakulna ki ebből.

Köszönöm.

2013. júl. 20. 08:37
 30/40 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy az, én is így látom a dolgokat, csak én tudom helyén kezelni.

Például ez a kérdés nem valláskritika, mert egyelőre a média nem vallás, hanem eszköz az agymosásra. És pont erre való a Biblia, hogy az ember ezzel tisztába legyen.

Én már rég nem nézek tévét, teljesen értelmetlen. Újságot sem olvasok, maximum az ismerősökkel tartom a neten a kapcsolatot. Ide is csak azért járok fel, mert a viták ellenére sokat lehet tanulni a hit témakörben. Inkább a családdal vagyok, kutyám nincs.

2013. júl. 20. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!