Ha egymásba szeret egy keresztény és egy Jehova Tanúja, lehetnek együtt boldogok?
Nem szándékoztam más "vallást" degradálni.
Azért írtam ilyet, mert értetlenül állok a tény előtt, hogy Jehova Tanúit külön besorolta valaki, de nem a "keresztény" "vallásba".
Ugyan milyen "vallásba" tartoznánk, és erre irányult a mondani valóm, nem kell kiforgatni.
Más részt soha nem állítottam azt, hogy NEKEM igazam van.
a válaszokra való tekintettel, a kérdésekre igyekszem a lehető legjobban Bibliailag alá támasztott válaszokat adni,
s ezzel egyet lehet érteni, vagy sem.
Katy Weaver
Releváns válasz:
A kérdező, sarkalatosnak tartja azt, hogy Istent nem tartjuk egyenlőnek Jézussal, azért írtam, amit olvastál.
S valamelyest hozzá tartozik a témához.
Katy Weaver
"Nem úgy írták.
De nem mindenkinek adatik meg, hogy helyesen értelmezze, mert érdemtelen rá.
(2Timóteusz 3:7) 7 akik mindig tanulnak, ámde soha nem képesek eljutni az igazság pontos ismeretére.
(2Timóteusz 3:8) elméjükben teljesen megromlott emberek, a hit dolgában alkalmatlanok.
Katy Weaver"
Kérlek szépen itt leírtad, hogy neked van igazad, mert ha te sem értenéd a Bibliát, akkor nem írhatnál olyat, hogy más nem jól értelmezi. Így azt sugallod, hogy te helyesen értelmezed, vagyis igazad van.
Szépen tudsz társalogni,:(
Más részt nem hiszem, hogy azt a biblia verset amit idéztem lehetne más kép értelmezni,Bár vannak nehezebben érthető versek. Így a bibliának van igaza, Én csak idéztem.
A beszélgetést magam is lezártnak tekintem, mert ez nem az Én stílusom, és nem szándékozom ilyen ocsmány beszélgetésben részt venni.
annak ellenére, hogy engem vádolnak egoista, és fogfehérjét kimutató embernek, holott sosem alacsonyodom le ehhez a stílushoz.
Ház ez ki kívánkozott belőlem :(
Katy Weaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!