Ismer valaki olyan Őrtornyot cikket mondani amiben elismeri az ENSZ tagságot az Őrtorony szervezet?
"Igen, mivel ha a szervezet sok forrásra támaszkodik, a tagok is sok forrásból tájékozódnak! Csak logika kérdése lett volna erre rájönni neked is. :)"
Amennyiben csak a szervezettől kapott információkra támaszkodnak akkor az csak egyetlen forrás. Mivel nem a tanú "szűrte" meg az információt hanem a társulat. Ezért számít csak egyetlen forrásnak értelemszerűen minden információ egy helyről jön.
A társulat szerzi be több helyről az információt. De ez vajon igaz a tanúkra is?
"Ha mindenféle ostoba szóbeszédre és mesterkélt rágalomra így reagálna a szervezet, akkor a nap 24 órájából 25-ben kellene az ilyen "hivatalos információkat" irkálniuk, valahogy ez nem túl ésszerű.
Aki őszinte és az igazság érdekli, az elég alapos lesz és megtalálja az igaz választ a kérdéseire."
Mi lehetne igazabb annál ha maga az érintett fél nyilatkozna ez ügyben hivatalosan?
A saját honlapján vagy kiadványaiban. Épp azért hogy elejét vegye az ostoba szóbeszédnek.
Ez nem rágalom! Mert nincs cáfolat. Vagy ha igen akkor az hol van? Amíg nincs hivatalos cáfolat addig ez nem rágalom hanem egy állítás.
Persze mert az ésszerű hogy mindenféle szóbeszéd és mesterkélt rágalom keringjen az emberek között. Mert hagyni hogy így legyen ez az ésszerű!?
Gratulálok!
"Konkrétan az érintettektől kellet volna megkérdezni, hogy tényleg igaz-e, hogy ENSZ tagok voltak Jehova Tanúi, nem pedig beállítani úgy, mintha valami titkolnivalójuk volna az ügyben. Nem kell semmit "elismerni", mert az alaptalanul vádaskodókkal ellentétben, semmi Írásellenes nem történt."
Konkrétan te vagy az érintett? Mert ha nem akkor miért szóltál bele? Ha meg igen akkor mi a bajod?
Szállj már le róla!!!!!!!!!!!
Melyik kommentem hangoztattam én itt hogy ez írás ellenes lenne? Ez te állítod folyamatosan de én ilyesmiről nem is írtam. De már kezdem elhinni hogy tényleg az. A kérdésem melyik része sugallja azt hogy titokról van szó?
De arra nem adtál választ hogy hogyan kellett volna megfogalmaznom a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!