Vidéken miért nincsenek jehovások, szcientológusok, mornonok, stb?
Figyelt kérdés
30 éve vagyok győri, de még soha az életben nem jöttek hozzánk téríteni, miért?2013. jún. 7. 15:02
11/19 anonim válasza:
Több profitot nyilván csak a nagyobb városokban lehet beszedni.
tattilaboy
12/19 anonim válasza:
Mert oda (szerencsédre) még nem érkeztek el. Ebből is látszik hogy korán sem világvallások.
13/19 szpeti1991 válasza:
Nem világvallások - hála az égnek, tegyük hozzá gyorsan :)
14/19 anonim válasza:
Rendszerváltás után a Krisna-hívők is házaltak.
15/19 szpeti1991 válasza:
A krisnások énekeltek is, én elég fiatal voltam, de emlékszem, hogy az akkor egyetemista bátyám minden elvonuláskor majd idegbajt kapott a tankönyv mellett... :D Váci utcában laktunk, Budapesten, így nem kevésszer előfordult ilyen... :D
16/19 anonim válasza:
én egy vidéki városban lakom, nem Budapesten. Jehovások laknak a környékünkön és téríteni is szoktak. Az egyik barátom is jehova, de rajta észre sem lehet venni (legalábbis engem még egyszer sem próbált megtéríteni). Volt osztályomba is járt fiú aki jehova. Mormonokkal meg hála az égnek szcientológusokkal még nem találkoztam.
18/19 anonim válasza:
Szcisek itt is vannak Miskolcon, hogy párolognának el, de komolyan!
Mormonok és jehovisták is vannak. A három közül csak a szcisnél éreztem azt, hogy k*rvanagy tragédia fog történni vele, ha nem takarodik el a szemem elöl.
19/19 anonim válasza:
Győrben a Baross út végén találkoztam drogprevenciót osztogató szcientológusokat,akik nem mondták,hogy ők mihez vagy kihez vagy hova tartoznak,meg hogy Xenuba hisznek,csak olyan újságot adtak még nem is olyan régen(ilyen kicsit,tényleg drogprevenciós volt,semmi szcientológia).-ez a háttérszervezetük.
Győrben Jehova tanúi is vannak,a mormonok szintén a baross út végén(hát inkább elején..xd) ülnek és néznek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!