Ki a legnagyobb mágus?
Figyelt kérdés
Jézus vagy Dynamo?
Melyikük csinálta jobban a vizenjárást?
2013. jún. 7. 12:18
11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó.
Előbbi nem, utóbbi bizonyítható.
2013. jún. 10. 15:11
12/15 anonim 

válasza:

Nos, igen. Ha már ilyen racionálisan próbálod megközelíteni a dolgot.
Ez Jézus szerencséje is egyben, hiszen nem tudhatjuk, hogy trükköket csinált, vagy valóban Isten fia. Illetve több milliárd ember hite szerint bizony az utóbbi, így a 'mágus' jelző kissé erős abból a nézőpontból.
Dynamo viszont köztudottan bűvésztrükköket csinál, hiszen egy bűvész. Ráadásul zömében olyanokat, amiket már előtte többen megcsináltak. Jézus pl. 2000 éve már ellőtte a vízenjárást, vagy hogy kisebb nevet említsek Criss Angel is. Elég kétséges, hogy tévéműsora nyomán egykor vallás alapul. Bár amilyen hülyék az emberek...
13/15 anonim 

válasza:

Én képzeljétek, a múltkor majdnem láttam egy totál legnagyobb mágust!! A barátnőmék szomszédnője hívta ki, 80ezerért gyertyákat meg füstölőket gyújtott, és valami leples hacukában mászkálva kiűzte a rossz szellemeket a házból, amik miatt a fia vállalkozása állítólag nem ment. Szerintem mágikusan jó óradija volt, én is olyantot akajok:)
15/15 anonim 

válasza:

Dynamo az egy egyszerű bűvész. Jézus nem is biztos hogy létezett ha létezett akkor sem volt valami "csoda" ember, mivel minden ember ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!