A jehovisták tényleg azt hiszik, h megtéríthetnek?
Múltkor az utcán leszólítottak a mormonok, Bibliával a kezükben szép jó napot kívántak, mire én is szép jó napot kívántam nekik, és sietúsen továbbmentem.
Fél éve egy másik mormon csoport szólytott meg az utcán, elmondták, hogy Jézus értem is meghalt, nem csak őértük. Én erre kijelentettem, hogy "köszönöm, tudok róla", majd továbbmentem.
Én egyszerűen nem állok szóba térítőkkel. Amikor bekopogtak hozzám a jehovisták, egyszerűen kijelentettem, hogy valamint nagyon kapitálisan elnéztek, mert rossz helyre jöttek. Kijelentettem, hogy rendőrt hívok, ha nem kotródnak onnan azonnal. Aztán rájuk vágtam az ajtót. Ilyen egyszerű: take it easy! :P :) Nem kell velük foglalkozni, nem kell velük szóba állni. Nem méltóak arra, hogy felhúzzam magam rajtuk!
Hujujj, legyetek óvatosak, mert privátot írnak és beszólnak.
Persze nem alázatosan.
Sajnálom őket, mert nagy tévhitben vannak...
A "Jehovisták",akik egyébként Jehova tanúi ( a gyengébbek kedvéért)NEM hiszik azt ,hogy megtéríthetik az embereket ez egy óriási tévedés !NEM TÉRÍTENEK,hanem Jézus parancsára
hirdetik és prédikálják az Isten Királyságáról szóló jó hírt !Attól függetlenül ,hogy hány ember hallgatja meg őket
ők beteljesítenek éppen a mai napokra szóló próféciát!
Annyira ellen áll itt mindenki,tudjátok egyáltalán,mi ellen védekeztek???
egy Jehova tanúja
állítólag ha azt mondod, nekik, hogy ortodox zsidó vagy, akkor fejvesztve iszkolnak.
engem egyszer egy hitgyülis kollégám fárasztott vagy 4 órán keresztül... és onnan még elmenni sem tudtam, mivel a munkahelyem volt, és még azt sem hagyta, hogy a dolgommal törődjek... ezek nagyon fanatikusak...
Hát, el kell hogy mondjam, hogy a Jehova Tanúi is tagadják a Szentháromságot. Ez pedig nem bibliai. Az, hogy milyen parancsot követnek, meg inkább hagyjuk. Az evangélium szó jó hírt jelent. Nem olvassák Isten igéjét, csak a saját állításuk igazolására használják. Kedves Jehova Tanúja, ha megnyitod a szíved Isten előtt, meg fogja mutatni a kegyelmét, a jóságát, a szeretetét és a tökéletes akaratát. Nem kell szervezet ahhoz, hogy megtudd, mit akar Isten az életedben. Ott a biblia, az valóban Istentől származik. Nem egy parancsot kell betölteni, hanem mindet!
És ezzel itt be is fejeztem a beszélgetést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!