Isten a nácikat is szerette?
Biztosan szerette. És megmondom miért: a legtöbb katona a hazáját szolgálta, mert elhitették vele, hogy ezzel tesz jót. Ő azt hitte, hogy jót tesz! Ez ugyanolyan, mit az öngyilkos merénylőknél. Azért robbantja fel magát, mert azt hiszi, hogy ezzel Istennek tesz jót. Nem tehet róla, hogy ezt hiszi, ezzel van átmosva az agya!
Persze rossz mind a kettő, de ő maga nem tudja, hogy rossz. Márpedig Istennek szemben bűnt elkövetni csak úgy lehet, ha tudod is, hogy bűnt követsz el. Máskülönben nem tehetsz róla. Biztos van, aki nem így gondolja, de mivel én hiszem, hogy Isten igazságos, ezt csak így tudom elképzelni. Hiszen ha büntetne embereket olyanért, amiről nem tehetnek, akkor nem lenne igazságos.
Biztos sokan fognak vitatkozni velem, de ez az én véleményem.
arrol nem szólva hogy sok sok katona tiszt meg volt fenyegetve ha nem csinálják kiírtják a családját ott a szeme láttára. aztán aki makacskodott hogy nem akarna annyira náci lenni azt fejbe lötték, vagy éppen öt nem de a kislánya eltünt, vagy a feleségét vitték el.
na ezért tuti mindenki képes lenne ölni hogy a szeretteit vissza kapja vagy megóvja.
teljesen rosszul látjátok ezt a kérdést.
Isten nem azért szeret bennünket, mert megérdemeljük, hanem azért, mert a teremtményi vagyunk, a gyermekei. Egy szülő sem csak akkor szereti a gyerekét, ha az jólviselkedik... Ha rosszat csinál és megbünteti, akkor is szereti.
1. van-e isten?
2. melyik isten?
vicc: persze, hogy szerette, támogatta is őket :)
A legelső hozzászólónak annyit, hogy a frontharcos katonák nem voltak nácik. Alig 10%-uk volt tagja a pártnak.
Bezzeg a Vöröshadseregben a besorozottak 97%-a párttagvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!