Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Buddhista voltam - Egy zarándo...

ReptoidNullsik kérdése:

Buddhista voltam - Egy zarándokút vége konyv mirol szol?

Figyelt kérdés

nektek mi a velemenyetek a buddhizmsrrol?

vannak rossz tapasztalaitok?

2013. jan. 20. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A könyv egy holland férfiról szól, aki kezdetben buddhista volt, Indiában és Nepálban meditációt tanult, majd visszatért Amszterdamba és masszázzsal, légzéstechnikákkal (rebirthing) és más "ezoterikus" módszerekkel gyógyított. Aztán egy ausztráliai nyaralás alkalmával megismerkedett egy keresztény közösséggel, megtért, és ettől fogva a kereszténységet hirdeti (A feleségével együtt) könyvekben és előadásokon. (A könyvet nem olvastam, a könyv ismertetője írja ezt.) A YT-csatornájuk, német nyelvű előadásokkal: http://www.youtube.com/GateWay02eV

Én buddhista vagyok.

2013. jan. 21. 08:14
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Nem igazán szeretem a buddhizmust, hisz ők Buddhában hisznek nem Istenben, pedig egy az élő Isten. Úgy vélem a Keresztyén hit a legigazabb hit, de persze mindenkinek meg van a véleménye.
2013. márc. 10. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!