Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten fentről röhög rajtunk?

Isten fentről röhög rajtunk?

Figyelt kérdés
Nem gondoltatok még arra ,hogy isten azért teremtete meg a földet az emberekel ,mert szereti nézni a sok agyatlan emberkét? Amikor azt kutatjuk mi van a halál után és beszélünk a reinkarnáciorol vagy ,hogy nem lesz semmi a halál után akkor isten leesik a székéről röhögés közben? :D :D :D

2012. dec. 19. 06:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Együtt érez örömünkben és bánatunkban....

(K.Gy)

2012. dec. 19. 18:14
 12/28 anonim ***** válasza:
Nem illik hozzá, hogy röhögjön azokon, akikről tudja, hogy ha majd meghalnak, akkor el fognak kárhozni.
2012. dec. 19. 18:28
 13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon hasznosak voltak. Az életben csak 1 dolgot nem értek: Tudom ,hogy azért élűnk ,hogy boldogak legyünk és célokat érjünk el ,de mit ér ez ha megfog mindenki halni? Az életnek van kezdete ,de vége is. Ha meghalunk akkor több elmélet van ,hogy mi lesz a halál után ,de mi van ha semmi? Mi van ha mindenkinek csak 1 élete van amit jól kell kihasználni? Mi van ha az ember például elveszti egész életére a karját? Az egész életét nyomoréként kell leélnie és mikor meghal nem létezik többé? Szóval összefoglalva mindent: Nem tudom mi értelme az életnek valójában.
2012. dec. 19. 20:02
 14/28 anonim ***** válasza:
Az az élet értelme, hogy keresd az élet értelmét.
2012. dec. 19. 20:29
 15/28 anonim ***** válasza:

Az élet értelme maga az élet. Ha örök élet lenne akkor is fellehetne tenni ugyan ezt a kérdést kicsit másképp. Sokan vágynak örök életre mert félnek a haláltól. De szerintem azt kevesen kérdezik meg,hogy: "Mi a fenét fogok én csinálni 123969313^23432424 év múlva?". Az élet egy idő után egy üres fehér szobává válna ahol nincs kiút nincs cél nincs eleje nincs vége.

Felesleges izgulni azon,hogy mi lesz a film vége csak nézd meg. Ha nem tetszik próbálj változtatni rajta.

2012. dec. 19. 21:39
 16/28 anonim ***** válasza:
Nincs min röhögni és nincs aki röhögjön.
2012. dec. 20. 11:57
 17/28 anonim ***** válasza:

Az élet értelme hogy megismerd a szeretetet és tudd használni....Jézusban bízva.

(K.Gy)

2012. dec. 20. 12:13
 18/28 anonim ***** válasza:

Az élet értelme egy tökéletes cmoll add 7/9 akkord kivitelezése, esetleg kvintre bontása virtuóz sebességgel oda vissza. Pláne, ha visszafelé sikerül g szűkítettre érkezni, ahonnal F duron keresztül egy a szeptim végső stádium. Közben az F előtt van egy kisujjas barré!

Legalább is most számomra ez tűnik annak.

Mivel már századszor próbálom, nem csoda, hogy kinevet a kaporszakállú.

A szeretet az természetes, arról nincs mit beszélni, olyan mint a levegő, ami nélkül élni sem lehet, de nem is érdemes...

2012. dec. 20. 19:25
 19/28 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Ezékiel 33:11 Ezt mondd nekik: Életemre mondom - így szól az én Uram, az ÚR -, hogy nem kívánom a bűnös ember halálát, hanem azt, hogy a bűnös megtérjen útjáról, és éljen. Térjetek meg, térjetek meg gonosz utaitokról! Miért halnátok meg, Izráel háza

2012. dec. 20. 21:11
 20/28 anonim ***** válasza:

Szia Vidripi!

Miért gondolod, hogy gonosz úton járok?

Hogyan lehet elkerülni a halált?

2012. dec. 20. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!