Isten fentről röhög rajtunk?
Együtt érez örömünkben és bánatunkban....
(K.Gy)
Az élet értelme maga az élet. Ha örök élet lenne akkor is fellehetne tenni ugyan ezt a kérdést kicsit másképp. Sokan vágynak örök életre mert félnek a haláltól. De szerintem azt kevesen kérdezik meg,hogy: "Mi a fenét fogok én csinálni 123969313^23432424 év múlva?". Az élet egy idő után egy üres fehér szobává válna ahol nincs kiút nincs cél nincs eleje nincs vége.
Felesleges izgulni azon,hogy mi lesz a film vége csak nézd meg. Ha nem tetszik próbálj változtatni rajta.
Az élet értelme hogy megismerd a szeretetet és tudd használni....Jézusban bízva.
(K.Gy)
Az élet értelme egy tökéletes cmoll add 7/9 akkord kivitelezése, esetleg kvintre bontása virtuóz sebességgel oda vissza. Pláne, ha visszafelé sikerül g szűkítettre érkezni, ahonnal F duron keresztül egy a szeptim végső stádium. Közben az F előtt van egy kisujjas barré!
Legalább is most számomra ez tűnik annak.
Mivel már századszor próbálom, nem csoda, hogy kinevet a kaporszakállú.
A szeretet az természetes, arról nincs mit beszélni, olyan mint a levegő, ami nélkül élni sem lehet, de nem is érdemes...
Vidiripi
Ezékiel 33:11 Ezt mondd nekik: Életemre mondom - így szól az én Uram, az ÚR -, hogy nem kívánom a bűnös ember halálát, hanem azt, hogy a bűnös megtérjen útjáról, és éljen. Térjetek meg, térjetek meg gonosz utaitokról! Miért halnátok meg, Izráel háza
Szia Vidripi!
Miért gondolod, hogy gonosz úton járok?
Hogyan lehet elkerülni a halált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!