Isten fentről röhög rajtunk?
De igen!
Ne csodálkozz, direkt teremtett bennünket agyatlannak.
Ha hormálisak lennénk, és normálisan gondolkodnánk, cselekednénk, akkor nem lenne min röhögnie!!! :))))
"szerintem is inkabb sir es/vagy hanyingere van tolunk"
Mi közben a saját képmására teremtett minket...
O MY GOD...
Az a szó, hogy "röhög" elég csúnya a szent Istenhez....
De mind a két dolgot teszi...sír is mert nem akarunk szót fogadni neki, és megyünk a saját fejünk után a halálba...
De a Biblia írja, hogy nevet amikor okoskodunk és a gondolatainkat össze akarjuk hasonlítgatni az Ővével.
(1Korintusz 1:19, 20) . . .„El fogom veszteni a bölcsek bölcsességét, és félretolom a műveltek intelligenciáját.” 20 Hol a bölcs? Hol az írástudó? Hol ennek a világrendszernek a vitázója? Nem tette-e bolondsággá az Isten a világ bölcsességét?
: „Az egekben lakozó neveti, az Úr megcsúfolja őket.
Egyébként pedig tévedés, hogy örül annak ami itt folyik, de az igazságosság miatt válaszolnia kell Sátán vádjaira.
De ezt is elmondtuk már sokszor, csak az emberek nem figyelnek.
Mélységesen szomorú, mer Ő nem gyönyörködik senki halálában de örökké nem fog könyörögni senkinek.
(2Péter 3:9) 9 .... nem lassú az ígéretét illetően, amint némelyek a lassúságról vélekednek, hanem türelmes hozzátok, mert nem kívánja, hogy bárki is elpusztuljon, hanem azt kívánja, hogy mindenki megbánásra jusson.
(Ezékiel 18:23) 23 »Hát gyönyörködöm én a gonosznak halálában? — ez a legfőbb Úr, Jehova kijelentése. — Nemde inkább abban, hogy megtérjen útjairól, és éljen?«
Szia!
Nem röhög és nem sír!Isten hallgat!
én ezen a kérdésen röhgök.
amúgy nem, nem nevet, inkább fáj a szíve miatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!