A pokolt is Isten teremtette?
Hát az bizony gonosz egy hely lehet.
Miként születhetett egy jóságos lényben ilyen gondolat?
Tulajdonképpen tzolko, ha belegondolunk elég jó helyen kapizsgálsz a kérdéseddel, csak épp fordítva történt.
Magának a pokolnak köszönhető az, hogy isteni Teremtő keletkezett itt a Földön.
A pokol tzolko nem gonosz hely, egyszerűen maga a pokol, aki becsületesen élte az életét, az észre se fogja venni amikor áthalad rajta. Aki pedig gazember volt, azt minek kell sajnálni, önmagát, saját lelkét ítélte pusztulásra.
De Isten a Teremtő, soha nem ítélkezik senki felett!
Isten nem jó és nem rossz, egyszerűen maga az élő bolygónknak, éltető energiája. Olyasmi, mint a hozzá képest miniatűr életben, az éltető lélek-energia
mar irtam volt!!!
nincsen "pokol"!!az csak kitalacio!!
van viszont egy olyan hely a Torah szerint,amit ugy hivnak, a "SHEOL"!!
nos ez egy koztes atmeneti hely-(mintegy eloszoba,varoszoba)-ahol a lelek varakozik mielott belephet a Gan Eden-be!!
amelyik lelek arra iteltetett hogy ott maradjon orokre-(sheol)-az ugyanaz mint a karhozat,a konnyek,fogak csikorgatasanak volgye!!
35/ és Te ezt elhiszed? várószoba, előszoba, hálószoba nincsen, mert én szeretek ám aludni!a katolikusok szerint volt, nyitott veranda is vagy mi a csuda, de vagy két éve lebontatta a pápa!
szóval a pokol, az nem egy misztikus valami,hanem a Földünk belseje, az izzó láva pokoli masszája!
33/ És ha valaki elolvassa szerinted a bibliát akkor választ kap a kérdéseire-- MI ISTEN? MI A LÉLEK? MI ÉS HOL AZ ÁLLÍTÓLAGOS MENNYORSZÁG? MI A POKOL és HOL VAN? MI VÁR A HOLT LÉLEKRE OTT?
Csak ajánlom én is, Neked elolvasni azt a könyvet, még egyszer... mert abban semmiféle értelmes válasz nem található egyikre se!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!