A Pápa támogatja ezt? A többi lent.
A pápa megáldotta Rebecca Kadaga tömeggyilkos ugandai képviselőt hálából, amiért elintézte, hogy ki fogják végezni a melegeket Ugandában. Még az idén életbe lép a "gyilkold a melegeket" törvény, ami halállal bünteti a homoszexualitást. Több ezer embert fognak megölni.
Tudom, hogy az egyház utálja a melegek, de a tömeges kiirtásuk azért sok.
"Tudom, hogy az egyház utálja a melegek"
Konkrétan melyik egyhára gondolsz? Én alaposan körbenéztem a neten, és sehol sem találtam arra utalóan semmit, hogy a katolikus egyház feje bárminemű egyetértést mutatott volna a témában. Uganda elnöke ugyan kereszténynek vallja magát, de egyik történelmi keresztény egyháznak sem tagja.
"Férfiúval ne hálj úgy, a mint asszonynyal hálnak: útálatosság az."
3Móz 18.22
"És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal
lakoljanak; vérök rajtok."
3Móz 20.13
"Asszony ne viseljen férfiruházatot, se férfi ne öltözzék asszonyruhába; mert mind útálatos az Úr előtt, a te
Istened előtt, a ki ezt míveli."
5Móz 22.5
De ez az ószövetség, az Újszövettségben már nincs erről szó!
Viszont a ne paráználkodj ott is szerepel!
Vagyis, házasság előtt ne szexelj, és élj monogám életet ellenkező nemű pároddal, aki a férjed vagy feleséged, és szeresd és becsüld meg!
A szodómiát az újszövettség is elítéli, de nem bűnteti halállal, egyszerűen csak halálos bűn, és kárhozat jár érte!
A házasság nő és féfi között köttetik!
A pápa és a keresztény katolikus egyház nem támogat semmiféle kivégzést vagy gyilkosságot! Ha ilyet olvastál valahol, akkor az hazugság és médiakacs csupán!
Ha a pápa a keresztény elvek ellen lépne fel, akkor már rég felkötötték volna a Szent Péter téren, ebben biztos lehetsz!
látom a linkelt cikked komolyságát tükröti az alatta lévő cikk is :D
"'Pregnant Man' Wants Fourth Child???" :D :D
02:41
ennyire korlátolt nem lehetsz. Attól még a cikk igaz. A képet nem láttad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!