Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A Pápa támogatja ezt? A többi...

A Pápa támogatja ezt? A többi lent.

Figyelt kérdés

A pápa megáldotta Rebecca Kadaga tömeggyilkos ugandai képviselőt hálából, amiért elintézte, hogy ki fogják végezni a melegeket Ugandában. Még az idén életbe lép a "gyilkold a melegeket" törvény, ami halállal bünteti a homoszexualitást. Több ezer embert fognak megölni.

Tudom, hogy az egyház utálja a melegek, de a tömeges kiirtásuk azért sok.

2012. dec. 15. 12:59
1 2
 11/19 MrPifta ***** válasza:
39%
mégis tartottak idén felvonulást. Minden tiszteletem az övék!
2012. dec. 16. 08:10
 12/19 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Tudom, hogy az egyház utálja a melegek"

Konkrétan melyik egyhára gondolsz? Én alaposan körbenéztem a neten, és sehol sem találtam arra utalóan semmit, hogy a katolikus egyház feje bárminemű egyetértést mutatott volna a témában. Uganda elnöke ugyan kereszténynek vallja magát, de egyik történelmi keresztény egyháznak sem tagja.

2012. dec. 17. 08:36
 13/19 anonim ***** válasza:

"Férfiúval ne hálj úgy, a mint asszonynyal hálnak: útálatosság az."

3Móz 18.22

"És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal

lakoljanak; vérök rajtok."

3Móz 20.13

"Asszony ne viseljen férfiruházatot, se férfi ne öltözzék asszonyruhába; mert mind útálatos az Úr előtt, a te

Istened előtt, a ki ezt míveli."

5Móz 22.5

De ez az ószövetség, az Újszövettségben már nincs erről szó!

Viszont a ne paráználkodj ott is szerepel!

Vagyis, házasság előtt ne szexelj, és élj monogám életet ellenkező nemű pároddal, aki a férjed vagy feleséged, és szeresd és becsüld meg!

A szodómiát az újszövettség is elítéli, de nem bűnteti halállal, egyszerűen csak halálos bűn, és kárhozat jár érte!

A házasság nő és féfi között köttetik!

A pápa és a keresztény katolikus egyház nem támogat semmiféle kivégzést vagy gyilkosságot! Ha ilyet olvastál valahol, akkor az hazugság és médiakacs csupán!

Ha a pápa a keresztény elvek ellen lépne fel, akkor már rég felkötötték volna a Szent Péter téren, ebben biztos lehetsz!

2012. dec. 23. 23:26
 14/19 anonim ***** válasza:
14: bizonyára áldozatul estél egy a katolikus egyházat lejáratni kívánó médiakampány erre irányuló cikkének. Potenciális jelölt vagy az ilyen agressziót gerjesztő szervezetek listáján, gratulálok, menj a hülyeség után te is. Inkább gondolkodj el, hogy mi a racionális és mi a média kacsa.
2012. dec. 24. 02:00
 15/19 A kérdező kommentje:

[link]

Kép van róla. A Vatikán is elismerte. Ekkora ökör nem lehetsz.

2012. dec. 24. 02:34
 16/19 anonim ***** válasza:

látom a linkelt cikked komolyságát tükröti az alatta lévő cikk is :D

"'Pregnant Man' Wants Fourth Child???" :D :D

2012. dec. 24. 02:41
 17/19 A kérdező kommentje:

02:41

ennyire korlátolt nem lehetsz. Attól még a cikk igaz. A képet nem láttad?

2012. dec. 24. 02:43
 18/19 anonim ***** válasza:
de a pápa áll egy néger nő előtt ennyt látok, azt írnak alá amit csak akarnak :D össze hazudnak fűt fát, én nem hiszek a médiának, minden újság és netes búlvár kiszínez mindent és hazudik, nem kell csak a számunkra kedvezőt kikeresni, és bemocskolni vele jó embereket
2012. dec. 24. 02:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Az a néger nő Rebecca Kadaga. Attól még, hogy fekete, még fel lehet ismerni, de ez lényegtelen. A Vatikán is beszámolt arról, hogy a pápa megáldotta ezt a tömeggyilkost. Egész kis ünnepséget tartottak a nő tiszteletére. Persze ez a Vatikán által indított médiahadjárat Ugandának szól (ahol a pápát istenként tisztelik, mivel egy mélyen katolikus ország), hogy minél nagyobb támogatottságot kapjon ott a törvénytervezet..
2012. dec. 24. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!