Sátánista vs. Isten hívő. Vélemény?
szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, miben hisz...ezért nem értem a vitát
mellesleg tudom, miről beszélsz, engem is zavar, hogy sokan félreismerik a többi vallást a sajátjukon kívül és meg sem próbálnak utánajárni...a sátánizmus pedig a leginkább félreértett és félreismert vallás
én nekem nincs vallásom, de szívesen tanulmányozom a vallásokat a hinduizmustól a sátánizmusig mindegyiket, és a hívőit is...az az álmom, hogy egyszer eljussunk odáig, hogy az emberek képesek legyenek megérteni a másikat, akkor is ha nem ugyanabban hisznek...az a baj, hogy az emberek manapság nem fogják fel, hogy a hit nem egy biztos tudásról szól, pusztán egy reményből, arról, hogy valamiben bíznak, de ez épp ezért olyan sokszínű, mert rengeteg a lehetőség, és az igazságot nem tudhatja senki sem biztosan, még maga a pápa sem
Sokan azonosítják a sátánistákat azokkal az elkeseredett balf@szokkal, mint pl. Papházi Rei (ha nem emlékeznétek rá: a síron kefélős, kisöccsével fajtalaonkodó csaj, aki a n@piszar lévé még egy országos szennylapba is bekerült), ezért ítélik el őket.
Valójában nekem nincs több bajom a sátánhívőkkel, mint az istenhívőkkel, úgymond az érme más-más oldalán vannak.
L17
Mesterséges emberi társak gyártása. Technológiailag kivitelezhető rabszolgaság.
Ez valóban sátáni.Az is aki ilyesmit tervez, vagy propagál.
Olvasd el a sátáni bibliát,írtó jó,és igaz!
Én sátánista vagyok.
Isten az abszolut értelemben vett jó. "Én vagyok az út, az igazság, és az élet" - mondja Jézus, aki az Atya nevében jött.
A Sátán lázad Isten ellen. Hogy lehet egy sátáni irányzat "jó"?
Mindkét tábor egyaránt retardált. Már eleve.. ki volt az a barom, aki egy meglévő antihumanitáriánus, retkes vallási irányzat slash szekta után nevezte el a ti sátánizmusotokat? Ezzel az erővel hívhatnátok magatokat Szerető Keresztények egyháznak is, vagy Hitlerjugennek, pont ugyanannyira lenne félrevezető ez a két név.
Sötét a társadalom, a keresztények és ti is. Ebben (az egyedüli és egyetlen) életben akarod jólérezni magad? Good for you, de minek kell hozzá egy kérdéses nevű, hívőbázisú egyház? Menj, érezd jól magad, ne szarj más emberek küszöbére, néha vakard meg a hátukat, de nem kell polgárpukkasztást végrehajtani a sátánista, de igazából nem is sátánista egyházotokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!