Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Van olyan ember aki erről azt...

Van olyan ember aki erről azt hiszi hogy igaz? Hogy jut el valaki addig hogy ilyeneket írjon, mondjon?

Figyelt kérdés

A link :

[link]

[link]

2012. nov. 7. 22:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"Berta Wooster!

Elképesztő tévkövetkezetetéseket vontál le!

Gyakorlatilag a kommented szummázata a következő!-Ha nem az írta a cikket,akinek azt feltételezik,akkor a cikk nem méltó a figyelemre!- "

A probléma nem azzal van, hogyhát ezt nem Papp Lajos írta. A probléma az, hogy Papp Lajos nevében írta aki írta. Milyen ember az, aki más nevében ír bármit is? Hiteles?! :D Aligha! Hiteltelen, szánalmas, utolsó senki.

Te elhiszed azt, amit egy más nevében írogató, hiteltelen, szánalmas senki ír, csakazért mert írásába belecsempészett részigazságokat is, meg persze orbitális baromságokat is?

2012. nov. 9. 08:55
 12/27 Pietrosol ***** válasza:

Ebcsont!

Nem a cikket író személyt akartam felmenteni!Más nevében írni óriási trógerség!Ellenben a cikk tartalma,-ettől függetlenül- tartalmaz valós dolgokat,de ezt az előző kommentemben kifejtettem!

2012. nov. 9. 09:04
 13/27 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, hogy nem is jó az a hazugság, amiben nincs legalább egy ici-pici igazság...

Merthogy anélkül a kutya nem hinné el a többi részt.

Az emberek többsége pedig sajnos nem jár utána alaposan az igazságnak, mint már említettem.

A kérdés pedig nem a cikk tartalmának részletes megvitatásáról szól, úgyhogy magadra hagylak, Pietrosol. :D

2012. nov. 10. 19:53
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon sok igazság van mind abban amit írtak, mert mióta ide betettük a lábunkat, ismételten elakarták törölni a népünket és rabszolgaságra szolgaságra éhbérre kényszeríteni, arról már nem is beszélve hogy a tisztelt politikusaink közül is jó néhány, a tv csatornák műsorai, a tőkéseink nagy csoportja és a beszivárgott eszement 150 féle vallás babonaságával tévhitekkel tömik az emberek tudatát. Mind ezekkel legfőbb céljuk a magyar egységet, gondolkodást szétszakítani, a Magyarságtudatot megsemmisíteni! - kenyér helyett és munka helyett, tisztességes életminőség helyett szolgaivá alacsonyítani lezülleszteni.

Bizony a magyarnép nagyon régi régi nép lehet csak a történelmünket még a I-ső királyunk István megsemmisítette a pápa utasítására, még az írásunkat és hitvilágunkat is.

Sokat gondolkodtam ezen, hogy miképp lehetséges az, hogy én egy átlag, névtelen magyar ember, gyermekkoromtól képes voltam kilépni lelkemmel a testemből-- s később bármit elolvastam kutattam ilyen vonalon, csak nagyon régen és ritkán, és csak páran, egymástól távoli helyen élt emberek voltak képesek megtenni, csak nem értették teljesen, mert kevesebb volt a tudás akkor, vagy félre értelmezték-- de ezek az emlékek kőtáblán vagy népi szokásokban maradt fenn hasonló megtapasztalásként ha nagyon odafigyel az ember a történetükre-- a jelek alapján, a meséik alapján.

Miért születtem ilyennek? Csak azért mert valamikor réges- régen élhetett ilyen képességgel ősöm? Honnan jutott eszembe megnézni mindent, még a Földünk belső szerkezetét is ? Hogy lehet az, hogy az isteni Hírvivő ló megjelent nekem és figyelmeztetett arra, hogy a földünkön az élet veszélybe van.? Vagy miért jelenítette meg magát nekem mindkét Teremtő erő kicsinyített emberformációként mint Jelenés? Soha nem kerestem egyiket se, de nem is hittem egyik létezésében se!

S ebből az egyik gyermekkoromtól kezdve vigyázott rám háromszor megmentette az életemet-- miért?

Soha nem voltam vallásos, nem foglalkoztam babonaságokkal, eszembe se jutott soha, hogy én akár valamiféle prófétai leszármazott lennék...még is megfejtettem mi a lélek, belebotlottam" szinte,( mert soha nem kerestem!) a TEremtő isteni ERŐKBE.

S miért UTÁLOK Több IDEGEN népet, de még a VARTYOGÁSUKAT is?

2012. nov. 11. 23:04
 15/27 anonim ***** válasza:

Mami!

Szerintem kicsit túl fényezted magad! Mi köze az írásodnak a kérdéshez? Nem véleményt mondtál, hanem kérdeztél. Most mit vársz? Hogy valaki hasra essen a képességedtől-már ha igaz- és csodálatát kifejezve kérdezgessen? Még ha léteznek a képességeid is,honnan gondolod, hogy Isteni eredetű? Lehet az ördögg játszik veled.

2012. nov. 12. 09:49
 16/27 anonim ***** válasza:
mami, ne haragudj, de te súlyosan fogyatékos vagy
2012. nov. 12. 11:01
 17/27 anonim ***** válasza:

Igaz kicsit túl futottam a témától gondolatban--- de tulajdonképpen azt akartam ezzel kifejezni, hogy a magyar, mint nép nagyon régóta sok ezer esztendeje létezik-- s mamikor olvastam a régi hitvallásukat az őseinknek akkor nem halandzsáztak annyit és természet közelibb volt, mint a többi néppé.

Nagyon régi és nagy tudással rendelkezett ez a nép, sokkal több, mint a világot végig raboló angol. Amíg ide nem érkeztünk addig a kezükkel zabáltak, a magyarok adtak evőeszközöket az eu. népek a kezébe. S attól függetlenül hogy kicsiny népek vagyunk és mennyit el szakítottak tőlünk, rengeteget adtunk a világnak szellemileg.

Az hogy kissé elszaladtam a képességeimet felemlítve az csupán a "Földünk CSAkrája" butaság miatt volt, s valóban nem idevaló témára futottam- bocsi.

2012. nov. 13. 06:22
 18/27 anonim ***** válasza:

Egy cikk az evőeszközökről:

[link]

De nyilván ez mind butaság. Az evőeszközöket a magyarok találták fel, ahogy a kereket meg egy orosz ember, aki a Volga partján éldegélt. :))

2012. nov. 13. 06:53
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Amit betettél 18/ az egy nem jellemezhető weboldal c..c.c

Én viszont magyar történészeket olvasva tudom, hogy a ma használatos villát és kanalat a magyarok találták fel, az eu népei addig csak a mancsukkal és késsel ettek.De híven tükrözik saját történelmi filmjeik is.

Az a web oldal amit betettél példának nem egy tudományos könyvből való szöveg.

2012. nov. 13. 17:51
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

mami, nem az a baj h túlfutottál, hanem de facto ökörség az írásod 99,9999%-a! Most nem térek ki a részletekre, de ha akarod, írj nyugodtan privátban és megválaszolom minden felvetésed, mivel történész vagyok és képzeld nem zsidó, nem magyarellenes, hanem hungarista...de a nemzeti oldalon ami folyik az 90%-ban a történelem megcsúfolása!

Oké, hogy nem vagyunk finnugorok, de azért nem kell mindenféle hatalmas istenkirály ős úri népnek képzelni magunkat!

Az ilyen jellegű sovén hozzáállás hasonló a románokhoz, amikor rómaiaknak képzelik önmagukat.....

2012. nov. 13. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!