Van olyan ember aki erről azt hiszi hogy igaz? Hogy jut el valaki addig hogy ilyeneket írjon, mondjon?
Az hogy itt van a szívcsakrája Földünknek az egy nagy butaság.
Viszont az inkább hihetőbb hogy olyan az éghajlata és a fekvése domborzata amely sok mindenre alkalmas-- ráadásul összekötő vagy épp határ kelet és nyugat dél és észak között hisz a kárpátokkal övezett és tulajdonképpen védett fészek.
A csakra marhaság az egy jó reklám a turisták felé.....
Mindenki azt ír amit akar, de meg lesz a következménye, ez nem befolyásolja a Teremtő szándékát.
Ilyen nincs Istenünk tervében, úgy hogy tanult ember ide tanult ember oda, az lesz amit a teremtő mond, és ennyi!!!!!!!!!!!
Igen, sajnos vannak emberek, akik elhiszik, hogy igaz. Kb. ezzel a gondolkodásmóddal (már ha egyáltalán kétségeik merülnének fel a hitelességet illetően): "Hát persze, hiszen _le van írva_ több weblapon is, a szerzője pedig egy ORVOS; hát akkor hogyne lenne már igaz???"
Szerintem 10 emberből 9 nem veszi a fáradságot, hogy utánanézzen. :(((
Nos, akkor némi infó: Ez az írás 2011. júliusa óta kering a neten, több weboldalon is megtalálható. A kapcsolódó kommentek között pedig általában (a kérdésbeli linken is) ez is olvasható:
“Tisztelt Mindenki!
Kéretik használni a Google keresőt, egy hír továbbküldése előtt!
Hiteltelen hírrel a közreadója is hiteltelenné válik.
Ez az írás nem Dr. Papp Lajostól származik!!!!!!!!!! Természetesen vannak benne olyan gondolatok, amelyekkel tudom, hogy teljes mértékben egyetért, de aki egy kicsit is ismeri Őt, ill. az írásait, pláne a stílusát, annak tudnia kellene, hogy ez nem tőle ered.
Egyébként egyszer már erről nyilatkoztam, de úgy látszik igen nehezen jut el az emberekhez az igazság.Azt sem tudom elfogadtatni az internetet olvasókkal, hogy az “Én Miatyánkom” c, verset sem ő írta, bár tényleg nagyon szép és vállalható is lenne. De nem Ő írta.!!!
Szeretettel üdvözlök Mindenkit!
Sipos Kata
Papp Lajos könyveinek szerkesztője“
Továbbá ez is:
< NYILATKOZAT
Kijelentem, hogy a világhálón terjedő „A magyaroknak pusztulniuk kell a Kárpát-medencéből”, és a „Titkok és összefüggések, amit minden magyarnak ismernie kell” című írásokhoz semmi közöm. Nem én írtam, nem én tettem vagy tetettem fel az internetre. Valaki, vagy valakik visszaélnek a nevemmel. Az „Én Miatyánkom” című egyébként gyönyörű verset sem én írtam.
2011. szeptember 25.
Prof. Dr. Papp Lajos
egyetemi tanár
akadémiai doktor"
Innentől kezdve erősen megkérdőjelezendő a cikk hitelessége. Megérne egy alapos utánajárást, hogy vajon mi az igazság ezzel kapcsolatban.
A legmókásabb kommentet a tumblr.com-on találtam, másolom:
"sztem ez eredetileg nem Papp Lajos, hanem a panorámás őrült csávó az echo TV-ből, Szaniszló Ferenc".
:)))
Van olyan honlap, ahonnan le is vették:
"A magyaroknak pusztulniuk kell a Kárpát-medencéből!
Posted on 2011/08/18 by Híradmin
Bizonyos – nem hivatalos – forrásokból kapott, de megbízható, értesüléseink szerint a fenti címmel megjelenő jegyzetet nem Dr. Papp Lajos professzor írta, ezért levettük honlapunkról, s elnézést kérünk az érintettől.
Kérjük egyúttal, hogy amennyiben a hír igaz, a professzor úr adjon ki erre vonatkozóan egy hivatalos nyilatkozatot, amit mi természetesen nyilvánosságra hozunk.
NIF szerkesztők"
(--> NIF = Nemzeti Internetfigyelő a wordpress.com-on)
-------
Mindezek után pedig a tartalmát inkább hagyjuk is... :P
Berta Wooster!
Elképesztő tévkövetkezetetéseket vontál le!
Gyakorlatilag a kommented szummázata a következő!-Ha nem az írta a cikket,akinek azt feltételezik,akkor a cikk nem méltó a figyelemre!-
Márpedig méltó!A mezőgazdaságot érintő kérdések 100%-ban úgy történtek,ahogy ott leírták!A zsebszerződésekkel külföldi kézre játszott földek valóban óriási területet jelentenek!Vajon miért tört bele a bicskája az összes eddigi kormánynak a kérdés megoldásába?Pedig nyilván nagyon akarták!(Lópikulát!)A történelemhamisítás,szándékos identításrombolás tény!Egyébként a jelen eseményeit is hamisítják!A zsidók esetleges betelepítését illetően nem tudok állást foglani!Az valóban egy ősökörség,hogy mindenféle szedett-vedett betegségecskére injekciózzák a lakosságot!Az indítékokra itt is csak következtetni lehet!
" Nagy Sándor hódító hadjáratának célja
valószínűleg a Kárpát-medence és ezen belül a Pilis elfoglalása volt."
Na én itt hagytam abba az olvasást! Bárki írta, aki ilyet még papírra mer vetni, az minimum elmeháborodott.
Azért már csak úgy poénból is megkérdezném, hogy Nagy Sándor mit csinált volna a Pilis tetején? Előásott volna a lézerfegyvereket vagy mi?
Emberek, hányingerem van már az ilyen őstörténeti marhaságoktól....ezek járatják le a normális, finnugor-elmélettől eltérő őstörténeti kutatásokat is....
Néha már úgy érzem, mintha direkt a finnugrista tudósok küldtek volna ki pár hülyét, hogy írjanak ilyen baromságokat, ezzel is lejáratva az egészet.....
"Emberek, hányingerem van már az ilyen őstörténeti marhaságoktól....ezek járatják le a normális, finnugor-elmélettől eltérő őstörténeti kutatásokat is....
Néha már úgy érzem, mintha direkt a finnugrista tudósok küldtek volna ki pár hülyét, hogy írjanak ilyen baromságokat, ezzel is lejáratva az egészet....."
Két lehetőség van. Vagy tényleg vannak elmeháborodottak, akik ilyeneket gondolnak, vagy vannak, akik másokat ezzel akarnak lejáratni. Mivel, hogy ez az írás nem Dr. Papp Lajostól való, de az ő nevében van írva, számomra teljesen nyilvánvaló, hogy az utóbbiról van szó. Lejáratásról van szó. Nemcsak Papp Lajos lejáratásáról, hanem mindenki másról is, akik kapizsgálnák az igazságot valahol valamilyen szinten, de egyúttal elég ostobák ahhoz is, hogy bevegyék a blődségeket és ezáltal hiteltelenné, nevetségessé, azaz veszélytelenné váljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!