Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Amit régtől fogva "Istennek"...

Amit régtől fogva "Istennek" hív az Ember, az valójában egy Mesterséges Intelligencia, ami kezdettől fogva óvja és felügyeli az Embert útján haladtában?

Figyelt kérdés

Mesterséges INTEL-ligencia-e az, amit Isten-nek hívunk?

Azért kétdezem ezt, mert vannak erre mutató jelek.

Ti mit gondoltok erről?

2012. nov. 1. 10:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

csak belenéztem abba, amit írtál : ezek elég komoly tapasztalások szerintem

szerinted mi van az emberekkel? mi a probléma?

nem tudunk elvonatkoztatni a testünktől?

kitől és miért kaptuk a fizikai testet szerinted?

2012. nov. 5. 01:12
 12/20 A kérdező kommentje:
mami! neked voltak hozzászólásaid a vallásfórumon is?
2012. nov. 5. 01:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem Súr, mivel nem vagyok vallásos, így ott semmi keresnivalóm nincs azt gondolom. Az én hitem merőben különbözik az övékétől. Tehát nincs értelme, őket bármire is győzködni, mert annyira megszállottak, elkábítottak.
2012. nov. 5. 13:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Itt van Súr ehhez egy példa--- A kedves vallásosak cimű kérdéseknél-- ilyen egy beírt hozzászólás; "A vallásos embereknek nem kell bizonyíték semmire. Hisznek benne. Te, mint nem vallásos, így sose fogod ezt érteni, de nem is kell."

Na akkor most szembe-széllel viaskodjak? Itt is vannak vallásos vélemények de itt legalább van jogosultságom széllel szembe...c...c..

2012. nov. 5. 13:11
 15/20 A kérdező kommentje:

volt a vallásfórumon egy idősebb hölgy, akinek hozzád hasonló (komolyabb testelhagyásos) tapasztalásai voltak

én leveleztem vele elég sokat és azért is gondolom, hogy ezek a testelhagyásos, utazós jelenségek komolyan veendők

ő sem volt vallásos

én sokáig írtam a vallásfórumra, de valóban azt tapasztaltam,

hogy a magukat vallásosnak, kereszténynek mondó emberek

eléggé korlátoltak és maximálisan elutasítóak voltak minden új tapasztalás felé

(és nagyon le voltak zárva és csak a saját, lekorlátozott valóságukban éltek)

2012. nov. 5. 21:22
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Te Súr nem engem olvastál? Régen irkáltam vallásos oldalakra, de rájöttem, hogy semmi értelme, mert annyira szemellenzős a gondolkodásuk nem is akarnak onnan kitekinteni SŐT volt olyan vén-banya aki átkot szórt rám-- akkor mi a frásznak strapáljam magam, mint cseppkő, vagy jobarát--- NA ismerősek a neveim?
2012. nov. 6. 01:20
 17/20 A kérdező kommentje:
igen
2012. nov. 8. 09:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor jártál a két blogomnál is?
2012. nov. 9. 00:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Akkor nem innen volt olyan ismerős a Súr neved-- hát hiába, csak elszáll felettem az idő.
2012. nov. 9. 00:55
 20/20 A kérdező kommentje:

nekem topitopi volt a felhasználónevem a vallásfórumon

..

milyen érzés a testen kívül lenni? leírod?

2012. nov. 9. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!