Hiszed, hogy a szentlélektől született meg a Jézus?
Nem megbotránkoztatásból írom, én így képzelem el a storyt:
Máriának volt egy barátja, akihez majd hozzá akarták adni a szülei. Meg volt nekik tiltva, hogy szexuális életet éljenek, amí nem házasodnak össze. A pasi félt a Mária szüleitől és betartották. Mária megcsalta Józsefet és teherbeesett. Félt mind a szüleitől, mind attól, hogy Józsefet elveszíti. Azt mondta, hogy a szentlélektől van. Az emberek elhitték és azóta ezt beszélik.
Ugye, amikor megszületett a gyerek, majd felnőtt... akkor nem volt neki nehéz hülyiteni a népet. Nem kevés exchibicionizmus szorult bele és kitalálta, hogy ő az Isten fia és hogy csodákra képes. Mki az ő tarsaságát kereste, irigyelték. Ők is "sztárok" akartak lenni, a közelében lenni. Ezért pl. azt mondták, hogy látták a csodákat, sőt... ők is csináltak csodát, stb..
Szerintem ha ez az egész megtörtént, akkor így lehetett. Szerintetek? Normális válaszokat várok!!!!
Még annyit, hogy vajon ma miért nincsenek csodák?? Talán, mert ma már van videókamera meg fényképezőgép?? Lehetne bizonyítani?? Ha akkor voltak csodák, akkor ma is lehetnének, nem? bezzeg ha ma vki ilyet kitalálna, akkor őröltnek néznék. Az emeberek, akkor szerintem azért hitték el, mert féltek és jól jött nekik. Kellett vmi amiben hihettek, azért hittek az Istenben.
tudom és aztis hogy hogyan.a fogntatás szeplőtelen volt.
ugyhiszem BENEDEK PÁPÁNK se tudja jobban mint én.leirnám
nektek de még nemvagytok rá éretek hogy megércsétek a
szentháromság nagy titkát.esha megis értentek fájna.
nesokára megértitek és ésmajd természetes lesz minthogy a föld gönböjü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!