Mi a véleményed a krisnásokról?
Tudjátok az hogy valaki krisnás lesz az az ő baja, gondja az ő élete-- de azt nem tartom helyesnek, hogy fiatalok odaszülnek gyermeket-- ehhez nincs joga senkinek, hogy már kicsi gyermekkortól átmossák az agyát- legyen az bármilyen vallás vagy épp szekta.
Én nem neveltem az unokáimat vallásosnak-- szerencsére a kisebbik se esett bele mert 7.o
Igaz megkereszteltettem őket reformátusra-- de csak azért mert az egyiket még kicsiként a klinikán körülmetélték m uszályból-- amilyen eszetlen és barom az ember mindig fellángolt a zsidózás- igy van legalább keresztlevele-- de nem lettek vallásosok-- tanítani viszont tanítottam nekik, meséltem minden vallásról, mindenféle hit féleségről- igaz véleményeztem is amit babonaságnak tartok.
de nem erőszakoltam rájuk hogy egyetlen vallásban is higgyenek.
mint ahogy ezt teszik a szektába született gyermeki tudattal.
"Nála nem volt Audi szolgálati jármű, se főmuftiknak pénz halmozás."
Akkor ezzel elég sok keresztény felekezet is ki lett szórva. (Köztük az is, amelyikből az összes többi kinőtt.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!