Mi lett volna ha csak Éva evett volna a fáról, Ádám meg azt mondja kösz nem?
A fekete és fehér akkor is butaság, gondolj csak bele. A fehér, mint mondtam, az a VALAMI. A fekete, a fehér teljes hiánya, a SEMMI. Ezek után, ha ilyen szimbólumokat használsz, nem mondhatom következetesnek a logikádat.
A "nők szellemi energiája", vagy mi a szösz... Hát, ez nem tudománytalan, ez alaptalan. Mert ilyen alapon bármit állíthatok, semmi bizonyíték nem áll rendelkezésre. Kicsit olyan ez a logika, mint amikor a franciák nőneművé tesznek egyes testrészeket, vagy férfineművé más testrészeket. Önkényes dolog az ilyesmi, csak a franciák nem erőltetik a logikát hozzá. Ja, igen... Alapvetően a nők is erőszakosak. Engem több nő bántott már meg, mint férfi. Nem úgy, hogy megvertek, hanem sokkal szerencsétlenebbül és fájdalmasabban. (A verés nyomai legalább eltűnnek egy idő után.) Pletykálkodással, féligazságokkal, célozgatásokkal, hazugságokkal, kiközösítéssel... Ugyanazt teszik alapvetően ők is, mint a férfiak (azaz, erőszakosak), csak hozzá elhitetik, hogy szelídek, mert kevésbé nyíltan bántják az embert. Tehát az ilyen bántásokhoz még hazudnak is. Nem, nem látom alapját az ilyesfajta gondolatoknak. Hogy a nő szellemi, a férfi meg testi. Csak azért, mert pl. a nőben nincsen annyi természetes ösztön (vágy), ami a szaporodásra irányulna (nyilván, mert neki az nem haszon, ha terhes lesz), vagy mert a maga kis gonoszságait és bántásait árnyaltabban és kétszínűbben viszi véghez.
Tudod 21/ amit felsoroltam, nem logika és nem kitaláció, hanem megtapasztalás. Érzékeléssel és beleérzéssel az emberi testet, és meglátva" egy nagyon ritka képességgel igaz az emberi lélekből csak a fehér energia szálrendszert. Viszont a Teremtő erőket nem csak a valódi létezését, azt hogy mi is valójában a Fehér megláttam, de még a csodálatos Jelenésével is szembesültem, épp úgy a másik Energia Jelenését is láthattam.
ezért írtam azt hogy két Teremtő energia van jelen a bolygónkban s Nekik köszönhetjük hogy ma élhetünk.
Igaz logikailag viszont a kettőt az életet és a másik Létezést összehasonlítottam és így jutottam el a Teremtő aktusukig.
de ajánlom olvass bele a blogom ehhez tartozó fejezetébe;
17. f. Élni akarni, minden áron…(?)
S mivel már nem vagyok fiatal és itt van ez a szerkentyű akkor úgy gondoltam elmesélem az embereknek ha már egész életemben hallgatni voltam kénytelen róla.Amikor pedig bebizonyíthattam volna, mert rendszerváltás volt és a ruszkik eltakarodtak addigra, az élet okozta gondok és betegség miatt elmaradt.
Mond csak 21/ nem pasi vagy véletlenül? S ahogy látom nagyon egyoldalúan értékeled a nemeket.
Megnyugtatlak, én nem egyoldalúan bírálom az embereket ezt viszont kifejtem, Az ember c. fejezetben is.
az ember jó is és rossz is- van elég intelligenciája legalábbis kapott, hogy válasszon mivé akar válni egy senki emberré vagy isteni emberré.
Hát, köszönöm a válaszodat, és mivel én mást tapasztaltam meg, és te állításod szerint megint mást, így a további vita értelmetlen lenne kettőnk között. Ráadásul szerintem a kérdező is mérges már ránk, kivéve, ha élvezi az általunk nyújtott ingyen cirkuszt. =P
Különben, nem, nem vagyok férfi. Lány vagyok. De ettől függetlenül még úgy... tapasztaltam... a dolgokat, ahogyan leírtam. Valljuk be, nők között gyakrabban találkozni olyannal, hogy az ember csak feltételez valami rosszat a másikról, és ezt a FELTÉTELEZÉST már adja is tovább. Nem egy kellemetlenséget okozott már ez nekem. És nem véletlenül él a "pletykás vénasszony" képe az emberiség tudatában... Hogy is van?
"Juli néni, Kati néni
- letye-petye-lepetye! -
üldögélnek a sarokba,
jár a nyelvük, mint a rokka
- letye-petye-lepetye! -
Bárki inge, rokolyája
- letye-petye-lepetye! -
lyukat vágnak közepébe,
kitűzik a ház elébe
- letye-petye-lepetye! -"
Szóval, ezzel csak azt akartam különben mondani, hogy ők is ugyanúgy a "testüknek engedelmeskednek", amikor a testük kívánságára bántanak másokat. Ezért - én úgy látom - nem "szellemibb" egy nő egy férfinál, vagy mi a csuda. Csak, főleg, mivel a nő fizikailag gyengébb a férfiaknál, ezért a bántás KIVITELEZÉSE tér el, a forrása ugyanaz. És ugyanannyi.
Először is kérdező olyan hogy első emberpár, mint Ádám és Éva nem létezett, így nem igaz a bűnbeesésük se. Előemberek lettek teremtve és a bolygónk minden pontján. Aligha nevezték el egymást legföljebb még csak vakkantani tudtak.
Sok ezer esztendőnek kellett eltelnie csak ahhoz hogy azonos szavakat megelőző hangokat megtanuljanak, egyáltalán megtanulják használni mind azt amit kaptak a teremtéssel.
Isten pedig az embertől tanult meg fogalmakban gondolkodni, majd az emberi faj beszéd jeleit megjegyezni, megtanulni, esetleg már utánozni is azokat a hangokat- nem hogy szavakkal kifejezve bárkit kizavart volna a paradicsomból, hisz minden élő együtt alkotta a paradicsomot és ebbe a természetbe lett belehelyezve az emberi faj is.
24/ menthetetlen vagy... először tanulj meg olvasás közben figyelni és érteni is amit olvasol.
Nem az egyes emberi személyiséget jellemeztem hanem a társadalmi szokásokat és azokat a hibákat amelyeket a vallások kényszerítettek rá egy -egy népre.
Nem azt írtam hogy a nő okosabb, hanem a fehér-lélek energiáról írtam amikor a szellemi energiát kiemeltem hogy finomabb, és érzelmi feszültsége több-- de ez nem egyes nőkre volt vonatkoztatva, hanem a nagy általánosságra vonatkozott. S azért szellemi energia, mert azon futnak a gondolataink érzelmi feszültséggel rögzülve-- ezért képtelenek vagyunk nem gondolkodni.
Ha ez a fehér lélek energia szálak formációja elhagyja a testet, gondolkodni, látni, hallani, érezni képes!! Ezért Szellemi energia. Függetlenül attól hogy férfi vagy nő az illető vagy épp egy állat
OK.
Még hozzáteszem, hogy nem én pontoztalak le titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!