Miért kényszerítik bele az iskolásokat a hitbe?
A mi sulinkat is átvette az egyház és most mindenkibe bele akarják verni a katolikus vallást. -.-
Most ennyit a szabad vallásgyakorlásról?
Nem tudják elfogadni hogy valaki inkább a tudományos tényeknek hisz, mintsem hogy ilyen "mesékben"?
17/F
Szerinted kit egyszerűbb később irányítani? Azt akit gyerekkorában agymostak, vagy akinek felnőtt korában adagolják a hülyeséget? Erről szól az egész!
Mert ugye a szabad akarat ott rohadjon meg ahol van...
KERESZTÉNY POWAAA
17/F, szerencsés vagy, hogy ebben a korban kapod a nyakadba a vallást, így megvan a lehetőséged, hogy önszántadból elfogadd, vagy elutasítsd, meggyőződésed alapján.
Az iskolai, kötelező (!) hitoktatásnál szerintem sokkal ember alattibb dolog, amikor valaki a gyerekére kényszeríti a saját hitét. Egy ötéves gyerek gondolkodásmódját egy életre lekorlátozzák ezzel, gyakorlatilag megfosztják a vallás szabad megválasztásának jogától, de persze ez teljesen legális...
Köszönöm a vegyes válaszokat!:D
Hát igen.. Nagyon belénk akarják verni ezt a keresztény maszlagot:D
De ellenállok utolso szivverésig!xdd
am a Bibliat mar elolvastam, de en ugy fogom fel mintha mesekönyv lenne (4-5 éve olvashattam el) szal a Biblia ismerete az megvan.
Mondd meg a tanároknak meg az igazgatónak hogy ha ezt nem hagyják abba akkor Isten megbünteti őket és leküldi őket az ördöghöz krumplit pucolni!
:D
Azt írod olvastad a Bibliát. Szerintem egy 12-14 éves gyereknek lila gőze nem lehet arról mi van benne. Az lehet, hogy a sztorit ismered, de a mögöttes tartalmat nem hiszem.
Nem bántó módon akarlak kioktatni!!!
Vicces, hogy itt az egyik barom a hittant a matematikával teszi egyenlővé.
Az igaz, hogy a Biblia az általános műveltség része de pont eleget tanulunk róla magyar illetve történelem órán, a művészettörténeten is tanulunk a kereszténységről, nem kell még pluszba, hogy egy pedofil pap verje a péniszte a gyerekek előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!