A jehovisták miért csak egyszer köszönnek?
Csak nem tudsz megbarátkozni a gondolattal, hogy légy szíves ne Jehovistázzál.:)
Nem tolunk ki semmit.
Időpont NINCS!!!!
Jelek vannak amiből láthatjuk a dolgok jelenlegi rendszerének a végét.
NEM LESZ VILÁG VÉGE
Az emberi uralkodok rendszerének lesz vége.
Krisztus leváltja az emberi uralkodókat, és Ő fog irányítani, ha tetszik ha nem.
Nem fog a föld felrobbanni, és senki nem megy a pokolba tűzben égni.
A gonoszok meghalnak, vagy is nem élhetnek semmilyen formában sem tovább, a nem létezés állapotába maradnak, mintha soha nem is léteztek volna! a túlélők elfogják felejteni ezeket az embereket is, mint ahogy a jelenlegi állapotokra se fognak emlékezni.Más dolgokra fognak figyelni,: a szeretetre, és a harmonikus békés élettel lesznek elfoglalva, nem fognak ráérni a gonoszkodásra.
Az előttem szólónak köszönöm az együtt érzését:)
Azért még vannak emberek akik tudják, hogy mi is emberből vagyunk, és mi is lehetünk lehangoltak, fáradtak.:)
Nem amilyen az Adjon isten olyan a Fogadj Isten?
Ha simán elküdöd őket melegebb tájakra, ne várd hogy meg is köszönjék.
Én azt szoktam mondani nekik: Ha ezzel jobbá teszik az embereket és a világot, sok sikert kívánok. De rám ne pazarolják az idejüket, mert a meggyőződésemben nem vagyok megingatható.
Nagyon szépen elköszönnek és respektálják kívánságomat. ha ezután találkozunk, kedvesen és tisztelettel köszönünk egymásnak és ennyi. Nem volt még rosz tapasztalatom velök. Nem tolakodóak és én sem teszek fel provokatív bunkó kérdéseket, megjegyzéseket.
Ezek a blogok olyan volt testvérektől származnak akik megtagadták az istenüket, és össze álltak olyan emberekkel akik csak arra várnak hogy egy valamikori tanút felhasználhassanak a békés emberek ellen.
És azt sem teheti egy testvér,ha bántják sem viszonozhatja a sértést.
Ha megdobnak kővel...
Akkor mitől látszik hogy ki a keresztény ha ugyan úgy viselkedik mint aki megsértette?
akkor nem alkalmazza a Jézus által alapuló hozzá állást:
(1Péter 2:22, 23) . . .. 23 Amikor szidalmazták, nem viszonozta a szidalmat. Amikor szenvedett, nem fenyegetőzött, hanem továbbra is ráhagyta magát az igazságosan ítélőre. . .
Engem sokszor aláztak már meg az anyukámat is mindenféle jelzővel illették, olyanok akik közben minden vasárnap mennek valahova....
S tisztelettel elköszöntem ennek ellenére, és tovább mentem.
Sőt egy alkalommal egy idősebb néninek mondtam hogy viszont látásra azt mondta, hogy: "lásson téged viszont a halál."
S nem álltam neki szemtelenkedni, pedig nagyon rosszul esett.
így lehet az arany szabályt betartani
Ne tegyetek olyat mással, amit magatoknak sem szeretnétek.
Máté 7:12
"Nem tolunk ki semmit. Időpont NINCS!!!!"
Pontosítanék:
"Időpont MÁR mincs! Volt jó pár, de azok nem jöttek be..."
Akkor én is pontosítanék: azok a bibliai kronológia alapján kiszámolható évek nagyrészt ma is léteznek, de idővel felismerték a valódi jelentőségüket! Mellesleg tán az kritizáljon minket, aki még nem hibázott!
"Én azt szoktam mondani nekik: Ha ezzel jobbá teszik az embereket és a világot, sok sikert kívánok. De rám ne pazarolják az idejüket, mert a meggyőződésemben nem vagyok megingatható."
Ezt okosan teszed, de a meggyőződésed a véleményem szerint túl magabiztos - ismerve sok válaszod és az ismereted a bibliáról...
"a bibliai kronológia alapján kiszámolható évek"
Na, ne nevettes már! Charles Russell a nagy piramis méreteiből számolgatta ki az évszámait.
29%,
az igaz, hogy ismereteink a bibliáról nincsenek egy szinten. Én annyira ismerem, amennyire nekem szüksége és amennyire érdekel. Ismereteimből hiányoznak a JT megmondóembereinek magyarázó sallangja. Nem mind, mert azért amit a kezembe nyomnak elolvasom, de nem tanulom meg fejből. A Bibliát sem. Ugyanis a JT-ktől eltérően, én sok mást is olvasok, nem szeretnék én is csőlátó lenni.
Shalom uvracha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!