Mi ennek az oka, miért nem köszönnek nekem? 15/F
Figyelt kérdés
Iskolában az osztályomból csak 1-2 ember van aki egyáltalán köszön. Reggel az elsők között vagyok aki bemegy az osztályba, akkor köszönök annak aki ott van, visszaköszön de ez a maximum. Magától egyik se köszön nekem, és mondjuk amikor ketten vagyunk reggel a teremben még csak, és jön a harmadik ember, az általában csak a másiknak köszön, nekem nem, mintha ott se lennék. Meg folyosón is elmennek mellettem mindenféle köszönés nélkül. A lányok és a fiúk is, a fiúk meg minden reggel kezetfognak egymással egyesével mind a 8-an, csak engem hagynak ki ők is mindig. Miért kellhet ennyire semmibe nézni engem? Vagy miért lehet ez, mit gondolhatnak rólam?2012. jún. 8. 17:46
1/1 anonim válasza:
Valószínűnek tartom a leírtak alapján, hogy nem jó a kapcsolatod velük.. Nálunk is volt a szakközépbe egy ilyen csaj.. Akit mindenki semmibe vett, de a mi esetünkben jogos volt az ilyen reakció.. Mivel a csaj tehetett a kialakult helyzetről. Ha mást nem kérdezz rá, csak jobb tudni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!